julia ve melekleri

Selamm bayanlar geyikk war denmiş bir bakaıyım dedim ne var ne yok diye :))Bu arada ben 27 yaşındayım 8 aylık evlıyım istanbuldan birde bu karda işte ne işimiz var bizim yaaaaaaaaaaaa oofff

hoşgeldin cnm geyiğin alası var çenemiz düştü bugun

yaaaaaa fıstıklarrr yazık benim minnakımaaa

evet çok yazık özür dileriz

Selamm bayanlar geyikk war denmiş bir bakaıyım dedim ne var ne yok diye :))Bu arada ben 27 yaşındayım 8 aylık evlıyım istanbuldan birde bu karda işte ne işimiz var bizim yaaaaaaaaaaaa oofff
hoşgeldin memnun oldummm

bende istanbuldayım 22 yaşındaıyım
ayyy amin canıımm teşekkür ederiim darısı başınıza inşallahhhhh

aminnn inşallahhh

ayy walla süper yapmışsınız bende bu karda çalışmaya çalışıyorum bir de üstünüze afiyet sanırım grip oluorum fenalardayım anlıcağınız (

Gecmis olsun iyice grip gelmeden hemen bitki caylari icmeye baslayin ve yogurt yiyin bol bol

Teşekkür ederim :)öyle yapmaya çalışıyorum ama bademciklerimde yara olmuş sıcak bişeyde içemiyorum ne gıcık bir durumdur ya bu soğuktaaaa...Şimdi ewde oturmak eline salepini alıp böyle bol tarçınlı battaniyenı cekıp oturmak vardı ahh ahh

bibican nasıl bir nick nerden aklına geldi cnm yaaa

Papaganlarim yanimda oyun oynuyoruz uzerimde battaniye ayaklarimda su torbası elimde kahve kupasi var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…