• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Selam Juliamm uykusuzluktan ölücem ama size bakmadan gitmiyim dedim :16:

Azcık muhabbet ediyim de öyle gidiyim :32::32:

Sen napıyosun öğlen yayla çorbası tarifi verdim görmedin sanırım :27::27:

görmedim cnm yayla çorbasını biliorum da yoğurt kesilio sinir oluorum napsam acep dedim yoğurda biraz sıcak su karıştırdım kesilmediii bu sefer :16:

İzmirliyim canım ben yaş 26 ama ruhumu soruyosan 18 :27:
You? :23::23:

Çok şükür perim gitme tabi nereye gidiyosun :29:
Geçmiş olsun.

Japon işine nesiniz yahu :52:

Oo izmirr :23: bende istanbuldayim 22 yasindayim 23 ün başindayim :60:
Ruhum 30::ssz:

kocam temizledi :60: neden sordun :D hayır bardağı o yere attı :27: çay vardı duvarlar komediydi gülmekten öldüm :60: duvarı da viledayla silmeye çalışıyodu :60:

hımmm kim atarsa o siliyo yaniiii :60: yok bi an düşündüm o kadar sinirlisin ki elindekileri falan fırlatıyosun sonra gidip temizlik yapmak pek mantıklı gelmedi.... gerçi ben çok sinirlenince banyoyu ovuyorum yada ütü yapıyorum :60:

ahahaha hadiii canıııımmmm nasıl atladın kıs :60: :60: seksi bir atlamamı kızgın bi atlamamı aydınlat hemen bizi :52::52::52:
:27:kesin sexü bi atlayıştı:27::27::27::27:
İzmirliyim canım ben yaş 26 ama ruhumu soruyosan 18 :27:
You? :23::23:

Çok şükür perim gitme tabi nereye gidiyosun :29:
Geçmiş olsun.

Japon işine nesiniz yahu :52:
:52::52::52:p..odan bahsediyoduk:52:japon işi:30::30:sağol rib:16:

hımmm kim atarsa o siliyo yaniiii :60: yok bi an düşündüm o kadar sinirlisin ki elindekileri falan fırlatıyosun sonra gidip temizlik yapmak pek mantıklı gelmedi.... gerçi ben çok sinirlenince banyoyu ovuyorum yada ütü yapıyorum :60:

altıma yapıcam şimdi :60: banyoyu nasıl ovuyosun da geçiyo ki sinirim :60:

ay ben ütüden nefret ediyorum sıkıntı baasıyo :D

ben yine ona inat olsun diye avuçuma çizik atmıştım kırdığı bardakla ödü koptu hemen barıştı :60:

Son düzenleme:
Back
X