• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

hahahah o niye yawru yaa :60: sıcak değil mi ev :27: fön makinalı bi ısıtma sistemi düşünemiyorum :60:

Güzel bi kara verdin limonum :34::34:

Şuan tek üşüyen yerim burnum ..

Evin içi sıcak ama burun feci şekilde soğuk....

Sanırım vücudumun kuzey kutbu burnumun ucu ...:52::52::52::52::52::52:

ya zaten geçen onun kpss bunalımı ölldürdü. bu sene iyi puan almıştı ve benim şehrimi yazacktı ve ben hiç söylemeden.
ailesi falan da istiyordu hatta ne planlar yapmıştk.
burda olsaydı sevgililik uzun süre olmayacaktı evelenecektik vs hepsini de o söylüyordu normalde böyle hayal kuran plan yapan bir tip değil.
sonra yerler bi açıklandı benim şehrim ve yakını yok bile :5::5:

uzağa gitti o da.

teşekkür ederim yorumların için. :16::16:

sürprz yok.

Kader işte, peki senin o taraflara geçme ihtimali var mı bi süre sonra falan .. ?

geçmişi okuyim diyom olmuyor yeni muhabbeti kaçırıyorum.. geçmişi bilmeden muhabbete dalınmıyor tut kolumdan çek götür benii yoksam kenardan kenardan izlicem sizi:60::60::60::60::60:

Ana tema sefişmek ve limonun sevgilisine gidip gitmeme düşüncesi

Buralardan dal olaya :52::52:

Kader işte, peki senin o taraflara geçme ihtimali var mı bi süre sonra falan .. ?

yazın tayinciyim ama resmi bir şey olmadan onun şehrine gitmem. yazın o da askere gidecek .

şu var o batıyı yazmamı istiyordu ailemde öyle.

biz evlenemden kavuşamayacağız yani :9::9:

onu için gidersem olmazsa kötü olur benim için. hayırlısı bakalım. aramız düzelse bir başka bir şey istemiyorum

çünkü nben de meraklıyım acaba burdan bi analiz yapılıyo mu falan diye düşünüyorum :60:

3 gün çok az değil mi :53: sen 3 günde sabredemiyosun :60:

bana bi gün öncesinde fena oluyo :53:
yok kız ne analizi, psikolog muyum ben :52: sıradan normal bi memurummmmm...

menopoz ihtimalim varya ondan az galiba süresi.... sabrediyom canım sabrediyom da, işte biraz zor oluyo... ve bitince de istek de kaçıyo.... manyak bi şey yaaa...

sen kimle sevişiyon lann:60::60::60: benim pijamaları postalımmı sana:60::60::60:

limonun duyduklarım doğru mu anii baskın mı yapcan yavukluna:60::60:

yok yapmama kararı aldık kızlarla :D:16::16:

baskını bir tek just ve ben istedim matıklı kızlarımızı dinleyeceğim :27::27:

yazın tayinciyim ama resmi bir şey olmadan onun şehrine gitmem. yazın o da askere gidecek .

şu var o batıyı yazmamı istiyordu ailemde öyle.

biz evlenemden kavuşamayacağız yani :9::9:

onu için gidersem olmazsa kötü olur benim için. hayırlısı bakalım. aramız düzelse bir başka bir şey istemiyorum

Ooooooo daha askerlik falan da var , inşallah hayırlı bir sonuç olur ..

Üzülmezsin inşallah canım ..

Çabaların boşa çıkmaz..

İnşallah bir araya gelirsiniz en kısa zamandaaaaa :14:

Sen adamı kırbaçla kırbaçlaya nikah masasına oturtursun valla:52::52::52::52::52:

jagger bence sen topuklu ayakkabıyı satma yaffrruuummm adamların işi belli olmuyor. gün geli kafasına vuracak bişi ararsın. elinin altında olsun:60::60:bak ben tabak çanak kırdım zarara girdim tencereden yemek yiyom:60::60::60:

jagger bence sen topuklu ayakkabıyı satma yaffrruuummm adamların işi belli olmuyor. gün geli kafasına vuracak bişi ararsın. elinin altında olsun:60::60:bak ben tabak çanak kırdım zarara girdim tencereden yemek yiyom:60::60::60:

Ay ben topuklu ayakkabıyla çanakla onla bunla uğraşmam, kafamın yarılacağını bileyim kafamı dank diye geçirdim mi biter mevzu...:52::52::52::52::52:

Zaten ayakkabıyı alan da yok , sana kaldı sanırım :52::52::52::52:

Koordinatlarını söyle sen bana :52::52::52::52::52:

stilll biz yeni sevgili bulursak işi gücü askerliği her şeyi yerinde olan bulalım tamam mı kuzum

Back
X