julia ve melekleri

Bak sen su jage inanma sen ona

Evet canim anca gezsin tozsun o ben bana da düşmani gibi davransin

İnammadım zaten

Üzülmemeye çalış canım amacı seni üzmekti ve gayette başarıyor. o seni takmıyor mu asla sende takma gez toz hayatını yaşa sende güzel güzel şeyler paylaş.Sen yokkende mutluyum mesajı ver ona.

bilemicem geçerlerse bizde geçeriz anlamadım.Zaten gerçek olanla olmayanın tepkileri çok farklı oluyor

bu konuda kurt hatunlar varda ben onlardan değilim şıp diye çözüyor olayı.. reklam kokan mesajları kaçırmam bir. şikayet etmişliğimde var

Evet iste bi resim gordu cildirdi zaten yaa ama aklim almiyor insan herkes bir yana sevdigine iyi olur dimi sevgilisine guler eder benimki de herkese guluyo iyi davraniyo sadece bana kotu ve kirici davraniyo düşman gibii :85:

bu konuda kurt hatunlar varda ben onlardan değilim şıp diye çözüyor olayı.. reklam kokan mesajları kaçırmam bir. şikayet etmişliğimde var

he yaa mübarek hafiye gibi hatunlar hemen çözüyorlar

Evet iste bi resim gordu cildirdi zaten yaa ama aklim almiyor insan herkes bir yana sevdigine iyi olur dimi sevgilisine guler eder benimki de herkese guluyo iyi davraniyo sadece bana kotu ve kirici davraniyo düşman gibii :85:

Çok yüz veriyorsunuz da ondan canım.Birde adamın içinde varsa tamam
.
Kaybetme korkusu olmayan erkek daha rahat davranıyor.O korkuyu vereceksin ona.Öyle her dediğini yapmayacaksın.Seni kıstlamasına izin vermeyeceksin.

Kendi kararlarını uygulayacaksın hayatına tamam aşkım sen haklısın hayatım bu kelimeleri gerektiği yerler harici kullanmayacaksın

Gördüm gördüm, ama kivami ayarlayamamis arkadas

dalga mı geçiyor bizimle acep:44: tepkisi çok abartılı geldii bana. konuda bekret geçmedi bile.. bilinç altı mıdır nedir direkt oraya bağladı

Bence aksam aksam eglence ariyor, pat diye zari soktu araya

Stil'li saatlere hoşgeldiniz Ne güzel yazmışsın öyle kendimi Esra Ceyhan dinliyor gibi hissettim

Afiyet olsun
Bende senden ses soluk çıkmayınca , dedim herhalde yine kafasını esti iki parça birşey kırmaya gitti dedim..

İyi bari , iyi olduğuna sevindim..

Ya ben çok üşüyorum havalar çok mu soğudu birden ..
Anlamadım..

Gördüm gördüm, ama kivami ayarlayamamis arkadas

Bence aksam aksam eglence ariyor, pat diye zari soktu araya

Yok bu bekret gibi tad vermedi

Stil'li saatlere hoşgeldiniz Ne güzel yazmışsın öyle kendimi Esra Ceyhan dinliyor gibi hissettim

Ahahah ne bilim kaptırmışım kendimi yapmayakcasııın etmeyeceksiiin

Nerede ben bulamadım bu konuyu

Pis eylül aramızıda bozcak

İçtim içtim bir kaç saat önce sen içmedin mi yoksa yawrucan

İçtim artık içmeyeceğim bu sondu ...

Afiyet olsun , yaaaa burnumdan sonra ayaklarımda buz kestiiiiiiiiiiii

Donuyorum ya battaniyenin altına girdim , ellerim çok sıcak..

selam kızlar
ben de geleyim mi

Kaldık mı biz bize yine

İçtim artık içmeyeceğim bu sondu ...

Afiyet olsun , yaaaa burnumdan sonra ayaklarımda buz kestiiiiiiiiiiii

Donuyorum ya battaniyenin altına girdim , ellerim çok sıcak..

Oyy kuzum sen niye öylesin kansızlıktan galiba.Elektirikli battaniye faln al

Senin o burnucuna bu yaşlı kadın örsün mü bişe demin istiyordun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…