julia ve melekleri

bnm de öyle vallaa cnmmm :5::5:

bide pazar günleri her hafta sonu beraber kahvaltı yapıoz bnm ki ileee her pazar giyin hazırlan telaşı var bende 12 de kahvaltıya gidioz :1::1:

Kıyamam sana kuzum ama olsun sevdiceğinle vakit geçirmek en güzeli :16: Bi amaç var yani bi de bana bak erkenden kalkıp cennet mahallesini izliyorum :27:

Farkettim ama çaktırmamıştım kendi kendini ele verdin :9::9:

:1: :1: Alıntıyı görünce ayıldım birden :1: Öğlen oldu daha yeni yeni kendime geliyorum yahu :9:

Kıyamam sana kuzum ama olsun sevdiceğinle vakit geçirmek en güzeli :16: Bi amaç var yani bi de bana bak erkenden kalkıp cennet mahallesini izliyorum :27:

:1: :1: Alıntıyı görünce ayıldım birden :1: Öğlen oldu daha yeni yeni kendime geliyorum yahu :9:

ay cok tatlısın yaaaa bende cok severimm cennet mahallesini :60:

:16::16:

Juliamm görmüyo musun gece kuşları bunlar hızlarına yetişemiyorum ben :1::1:

12den sora dayanamıorum ben cnm yaaa sabah erken kalkıorum yaaa sohbetin en koyu anında çıkmak zorunda kalıorumm :60:

dün gece de bnm kii aradı bi 10 dk kadar onunla konustuk soraa tekrar kk ya geriii gelmeyi unutmusumm zatn kapatıp pc yi yattım :60:

12den sora dayanamıorum ben cnm yaaa sabah erken kalkıorum yaaa sohbetin en koyu anında çıkmak zorunda kalıorumm :60:

dün gece de bnm kii aradı bi 10 dk kadar onunla konustuk soraa tekrar kk ya geriii gelmeyi unutmusumm zatn kapatıp pc yi yattım :60:

Sen kaçta uyanıyosun tatlım?

Dün bende bi 10 dk. bakıyım diye geldim çıkamadım o yüzden geri gelmediğin iyi olmuş çıkamazdın yoksa :1:
Bugün 8 de uyumayı düşünüyorum artık günlerin birikimi var :27:

Sen kaçta uyanıyosun tatlım?

Dün bende bi 10 dk. bakıyım diye geldim çıkamadım o yüzden geri gelmediğin iyi olmuş çıkamazdın yoksa :1:
Bugün 8 de uyumayı düşünüyorum artık günlerin birikimi var :27:

sabah 8de kalkıorum cnmm :54::54:

[video=youtube;2-vYXkUA47E]http://www.youtube.com/watch?v=2-vYXkUA47E[/video]

:43::43::43::43::43::43::43:

Back
X