Geçmişe bi bakıyım dedim bakılcak gibi değil hemen geldim son sayfaya
Naptınız çenesi düşükler
Yılın patlamasııııı şokkk şokkk şokkkk
Hosgeldin
Ben onlardan degilim
Delisin kizim sen
Ariycam seni haftaya cumartesi puhahahah
Hoşbulduk 50 sayfa geçmiş mi olur yaa
Selamlar güzel hatunlar
Bekrete takinca oluyomus
Hosgeldin en güzel bekretli hatun
Selamlar güzel hatunlar
Bekrete takinca oluyomus
Hosgeldin en güzel bekretli hatun
Çok bekretliyim ben ya artık korktum bekretlerim çalınır diyede bugün bankaya yatırdım geldim artık güvende
Çok zekiyim ben yaa
Selamlar güzel hatunlar
Hoşgeldn stiiii
Yine mi ne bekretmiş arkideş
Hahahah iyi güvende artik
Ama kesin sen sevgilinle ortak hesap acmissindir
hoş bulduk leydiii
ahahhaöyle yaptım yaa nede olsa bekretlerimde onunda hakkı var.Yemedik içmedik sefişmedik baktık biz onlaraa
Bir de rüya görmüyorum dersin ..
Sabah akşam bekretle yatıp bekretle kalkıyorsunda haberimiz yokmuş..
Seni gidi bilinç altına kaçırmış seni !!!!!!
Hoşgeldin hemşom.. (=
Hoşbulduk hemşom
Uok gördüm bu gece rüyaburada yazışıyordum ahahaha biliç altımda bile sizler vsrsınız beni sizler var ettiniz
Bekret cann ya olmazsa olmaz
Hosgeldin
Ben onlardan degilim
Delisin kizim sen
Ariycam seni haftaya cumartesi puhahahah
Onlara derken :44:
Ooo ayy hiç yapmam ben onu yaa mesela şuan ki hayatımda olan insan için olumsuz bir rüya görsem bu rüya sebebi ile onu bırakamam.E içide rahat etmez insanın hep takılır kafası.O yüzden rüyalara çok bulaşmamak lazımAy o değilde az önce bdv de bir konu okudum..
Kız sevdiği adamdan ayrı gurur yapıp aramamış ..
Sonra istihareye yatmış..
Rüyasında bir adam gelip, sevdiği çocuğun 5 yada 6 ay sonraydı herhalde..
Trafik kazasında öleceğini söylemiş..
Ne kadar kötü bir psikolojiye bürünmüştür demi..
Kankaaa pazar dünücezzz sakın aramaa
Pazartesi gününü beklee
ahahah bende bekret değil bekretler var canımçok beketliyim ben
Ooo ayy hiç yapmam ben onu yaa mesela şuan ki hayatımda olan insan için olumsuz bir rüya görsem bu rüya sebebi ile onu bırakamam.E içide rahat etmez insanın hep takılır kafası.O yüzden rüyalara çok bulaşmamak lazım
Yalnız o kızın durumu çok fena yainsan gaybı allah bilir desede yani olmaz ölür hergün bu düşünceyle
Ay benide şey sinir etti kızın bi tanesi bekarlık konusunda yazmış Yazmış öyle bir şey yazmışki beni benden aldı "evlat edinirim zzaten bekar annelik yurt dışında çok moda" anneliğide modaya bağladılar ya pes
ahahah bende bekret değil bekretler var canımçok beketliyim ben
Ooo ayy hiç yapmam ben onu yaa mesela şuan ki hayatımda olan insan için olumsuz bir rüya görsem bu rüya sebebi ile onu bırakamam.E içide rahat etmez insanın hep takılır kafası.O yüzden rüyalara çok bulaşmamak lazım
Yalnız o kızın durumu çok fena yainsan gaybı allah bilir desede yani olmaz ölür hergün bu düşünceyle
Ay benide şey sinir etti kızın bi tanesi bekarlık konusunda yazmış Yazmış öyle bir şey yazmışki beni benden aldı "evlat edinirim zzaten bekar annelik yurt dışında çok moda" anneliğide modaya bağladılar ya pes
cumartesi aksami ariycam
Kiz bikacini bozdur harca madem
Kesinlikle jagım en güzeli anı yaşmak gelecekten bi haberiz.Ve bu bihaberlik bize verilmiş bi lütuf aslında.An elimizde olan tek değer ve onu yaşamalıSana sonuna kadar katılıyorum. Kesinlikle bende böyle bir şey yapmam.
Çünkü ben en ufak olumsuz bir şeyi bile aylarca ,senelerce kafama takan bir insanım..
Öyle bir rüya görsem, beni hayata bağlayan hiç bir şey kalmazdı..
Anı yaşamak varken , gelecekten haberdar olmak bana göre işler değil..
Bunu yazan Anneliğin ne demek olduğunu tatmamış olsa gerek..
Abowwwww
Konsantre meselesi kankaa yapma etmee
Heyecan bastıı :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?