julia ve melekleri

ya ne kescem onu elimi bile kımıldatmam uyuzcan için D:

hazır sen varken o kesilir mi:9::9:

ben de yazın karadeniz turu yapacağım. samsunda arkadaşlarım var:9::9:
uzaklık bir şey ifade etmiyor yani bebeğim:47::47:

sen benle niye bozdun yaaa ben naptım sana :60: :60:

hem sen duydun mu samsunu ayırmışlar Türkiyeden ayrı bi devlet burası çok karışık gelme bence :27::27::27:

'İlla men etallahe bi kalbin selim'

Bu dua kuzum culim sende oku tatlım kıbleye dönüp 100 defa :54:

Anlamı neymiş ki bi bakayım ben araştırayım bunu

ne oldu da bu kadar sinirlendi ki

biliyorum kuzum da culigil ayrılmaz yani sanmıyorum. zor biri biliyorum ama ne bileyim duygusalım bugün reglimde başladı anne de olamayacağım:31::31::31:duygusalım feci.

antony ve culi içinde engel yok her şeyleri oturmuş aikisininde yaşı uygun hatta antony karta kaçacak :D olmamsı için neden yok ki . ne bileyim ya

Karakter canım karakter işte herkesin ki başka yerden culinin ki çok kötü yerden fire vermiş :19:

hem sen duydun mu samsunu ayırmışlar Türkiyeden ayrı bi devlet burası çok karışık gelme bence :27::27::27:

Anlamı neymiş ki bi bakayım ben araştırayım bunu

Karakter canım karakter işte herkesin ki başka yerden culinin ki çok kötü yerden fire vermiş :19:

Araştır araştırr
Sevdiğinin kalbine yumuşaklık veriyormuş işte kayınvalide görümce falan varsa seni sevip sayıyomuş herkez kalp gözü açılıyomuş

İyi ki doğdun poyraaazzzz :52::52::52::52::52:

:27::27::27:

Çook sarcakk buu

Niye öyle diyon, dexterin hep seninle degilmi :1:
ben de onun sıcak kanlı kollarına gidiyorum hıh :D

Ben burdayııımmmm :32::32:

:D oley

benim çok sevdiğim bir arkadaşımda bafrada yaşıyor canım ya aylardır sesini bile duyamadım :((

gelcem kızım işte gelcem oh oh oh seni de kescem oh oh oh :46::46::51::51::47::47: seviyorum seni ya.

bence de ayrılmaları iyi olmuş culim ya yazık kıza

benim çok sevdiğim bir arkadaşımda bafrada yaşıyor canım ya aylardır sesini bile duyamadım :((

gelcem kızım işte gelcem oh oh oh seni de kescem oh oh oh :46::46::51::51::47::47: seviyorum seni ya.

Barıştınız mı kız siiizzz :52::52:

Barıştınız mı kız siiizzz :52::52:

yok canım bende bilmiyorum beyimiz aylardır triplerde :d ben sakinim şimdilik bugün daha insacıl iletişeme geçtik :9::9:

ona zaman verdim bakalım tabi o bunlaın çoğundan habersiz ben kendi kenme ayrılıp barışıyorum teli falan kapatıyorum engelliyorum falan ama o farkında değil :9::9:

kafam güzel ya

yok canım bende bilmiyorum beyimiz aylardır triplerde :d ben sakinim şimdilik bugün daha insacıl iletişeme geçtik :9::9:

ona zaman verdim bakalım tabi o bunlaın çoğundan habersiz ben kendi kenme ayrılıp barışıyorum teli falan kapatıyorum engelliyorum falan ama o farkında değil :9::9:

kafam güzel ya

:60::60:

Allah seniii koptum kayışı koparmışsın sen :27::27::27:

Araştır araştırr
Sevdiğinin kalbine yumuşaklık veriyormuş işte kayınvalide görümce falan varsa seni sevip sayıyomuş herkez kalp gözü açılıyomuş

:27::27::27:

Çook sarcakk buu

Vayy ne etkileri varmış ya :53::53:

Gel kız görüşelim senle ama kesmeli doğramalı olmasın :60: :60:

Sev yawrum sev beni ama kesme :52::52::52:

başımızda culi yok ondan :5:

Ondan ondan çil yawrusu gibi dağıldık :110:

Of bende gideyim temizlik yapayım bari :31: ufak paspasları yıkayayım mutfak dolaplarını sileyim.Mutfak halınısı değiştirip temizini sereyim..banyoyu temizliyeim...amaan yazarken yolruldum

Kadın olmak zor.:37:

Back
X