Niye okul olunca noluyorboşveeerr sal gitsin bize balkan bıyıklısıda bulamadın zaten napayım ben gılsız bacağı
:84::84::84::84::84::84::84:
evlenip napcangörümcen gelcek diş fırçanı kullancek, tuvalet kağıdını bitiricek evin ekonomisi çökecek başına dert mi alacaksın
manyak çok memlekette
evlenip napcangörümcen gelcek diş fırçanı kullancek, tuvalet kağıdını bitiricek evin ekonomisi çökecek başına dert mi alacaksın
Culya :26::26::26:
Ahahah sende haklısınn bee bacımmm bekretin gitcek görümcen gelcek sonra tuvalet kağıdıyla bekretini şapcak senden bilcek senın kağıdın bozuk bekretimide bozdu diye peh
Ama ben yinede balak yağşuklusu istiyom tadına bakcam
tek kullanımlık adam mı istiyorsun kıstadına bakacağım derken
Görümcesi başıma dert olur diye tek kullanımlık şapcam ben
o kadar abimlerin evinde kaldım. t kağıdının sonu hep bana denk gelirr yerini bilirim açıp almam eşine söylerim bitti yeniliyimmi diye kızar o da sorma aç al der.. arkamdan da ne kıç var lan şu dilşahtaa diyor mu acaba
ahahahane senın bu tuvalet kağıtlarından çektiğin
Kkıyamam demişlermidir ki :60yoksa o görümce senmisin ahahahah
bilmemkii birden bende kendimden şüphelendimm
heyy millet nereye kayboldunuz anidenn
Bu gece bi kaldık senle yalnız
Muhabbet mi sarmadı ne oldu anlamadım
kendimce bi hesap yaptım amma yazmak istemiyorum topiğee millet dicek senmisin o görümce
haftada bir gelse görümce her seferinde de 1rulo bitirse ayda 4rulo eder. ee okadarcıktaa kimsenin ekonomisini çökertmezamann bir deli bir kuyuya taş attı 40 akıllı çıkaramadı hesabıı
ahaha sen baya bu işe kafa yordun yaakıyamam yoksa gerçekten kendinden mi hesapladın
4 rula etse etse normalınden se 2-3 lira eder buda kafaya takıcak bi şe değil.Yaw millet konu açacam diye ne takılacağını şaşırıyor
Allah aşkına akıl var mantık var diş fırçanı kulanıyorsa kaldırırsın olur biter bunu niye konu açıyorsun
Zuhahahahasüper çözüm bulmuş abla :&0:
Yalnız bende o kadar meme yok napcamtaktiğide beğendim
yanındakii kadının memeside göbeğinden çıkmış farkettin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?