julia ve melekleri

Bize de romantik teklif ederler mi dersin stiiimm :14:

Benmki şmdiden etmem diyo :52:

Bi yemeğe götürürüm bi de yüzük oldu bitti işte diyo :52::52:

Benimkide pek romantik değildi.14 şuabattı alel acele buluşmuştuk ikimizinde işi vardı o gün :31: Herifcan bir şeyler geveliyor güya güzel şeyler diyecek tabi benim bünye alışık değil gözüne ışık tutulmuş davşan gibi bakıyorum :60: bu yüzük müzük çıkardı ben böyle mal gibi bakıyorum pek iyi değildi yani :60: hiç beklemediğimden olayıda idrak edemedim:60: karombole gitti öyle.

Neyse sana çok daha iyisini unutamayacağın bir evlenme teklifi yapacam diyor bir senedir henüz görmedim ben :27::27: ölmezsem göreceğim inşallah :27::27:

Ama bu çok süper yaa çok romantikkkk :52::52::52:

Benimkide pek romantik değildi.14 şuabattı alel acele buluşmuştuk ikimizinde işi vardı o gün :31: Herifcan bir şeyler geveliyor güya güzel şeyler diyecek tabi benim bünye alışık değil gözüne ışık tutulmuş davşan gibi bakıyorum :60: bu yüzük müzük çıkardı ben böyle mal gibi bakıyorum pek iyi değildi yani :60: hiç beklemediğimden olayıda idrak edemedim:60: karombole gitti öyle.

Neyse sana çok daha iyisini unutamayacağın bir evlenme teklifi yapacam diyor bir senedir henüz görmedim ben :27::27: ölmezsem göreceğim inşallah :27::27:

benim eski sevgilimde derdi çok romantik çk güzel evlilik teklifi edeceğini. normalde öküzdür 14 şubat saçma gelir. 2 kere yıl dönümünde kanlı bıçaklıydık..geçen sene sadece çok romantik bir şey yapmışı kendisi için özel olan bir şey göndermişti ve mektup yazmıştı. eski sevgilim işte.

çok merak ediyordum devam etseydik nasıl evlenme teklifi edecekti rahmetli

dedimmm vallaaaa :60:

armz zannediodum stimm yaa :1:

öp bakayımmm :1::1:
Daha dur bu neki sen yüz verme köpek gibide peşinden koşacak:9::9:

Ay culim ya seni rüyamda gördüm daha doğrusu sen ben frapan bir yere gidiyoruz kahve gibi ama kimse yok çay alıyoruz kendimize sonra adam çok güzel börekler yapmış canımız çekiyor onlardan da alıyoruz hatta sen ve ben paket de yapıyoruz bu böreklerden ( ne pis boğazız ya :60:) neyse parayı ödeyeceğiz ben yanıma para almamaışım frapandan 10 lira borç alıyorum :1: oradan çıkıyoruz başka bir yerlere gidiyoruz sen bizden ayrılıyorusun nereye gidiyorsun hatırlamıyorum uzun bir rüyada unuttum şimdi :9::9::9:

Amaa reelde yapamadık rüyadan sen ben frağan bir çay içi verdik.Kulaklarını çınlattım oda gelse buraya :9:

:52::52::52:

Hazırlama sürecinde herhalde çocuk :27::27::27:

Back
X