• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Beni bile zor yapmışlar kaldıki kardeşi yapsınlar :60: 6 sene sonra olmuşum ben :31:

Kardeşim yok :5: olma imkanı hiç yok

Böyle kimin çocuğu olsa teyzesiyim diye sahipleniyorum :9:

Çok güzel bi duygu olmalı hele annelik inşallah canım isteyen herkese hayırlısı ile nasip olur :16::16::16:

İyi bari seni yapmışlar kuzum ya :1::1: Bizim bebişin fahri teyzesi yapıyorum o zaman seni :34:
Vurucu tim gibi o ne lan :60::60::60:

Bu iyidi :23::23::23:

:60::60: yarıldım stiiii :27::27:

I ıııhh :27::27:

Ama öyle dedi aklıma o geldi:60::60:

Benimde aklıma o geldi de masumane mesajları bozmayayım demiştim seni yazdığını görünce koptum burda :52::52: :60::60:

La havle dalga geçiyorlar ya.İnsan bilmezmi hiç zarının yapsını te allahım

Yalnız jag nerede diye merak ediyordum :60: kızı bekret konusunda gördüm tazı gibi ya nasıl almış kokusunu :52::52::52:

Aynen ya geçenlerde burda söyledi böyle konu açıcam diye gitmiş oraya yazmış :60::60::60

erkek arkadaşım vajinama üfledi zarım uçmuş mudur :60:

Uçmamıştırda geri kaçmıştır bence o :60:

Benimde aklıma o geldi de masumane mesajları bozmayayım demiştim seni yazdığını görünce koptum burda :52::52: :60::60:

Aynen ya geçenlerde burda söyledi böyle konu açıcam diye gitmiş oraya yazmış :60::60::60

Hhaha deli deli boşuna deli demiyorum ama sonunda dahiyane fikrini soyleyeceği bir mecra buldu kendine :60: :60:

kim kimin vajinasına üflüo bee :1::1:

iki dk wc ye gittim hemen vajinalı penisli muhabbetlere girmişsiniz bensiz :19::19:

tmm şuan antonyomla ayrı olabiliriz o yüzden benii penis muhabetlerinizden men ettiniz demii :20::20: :60:

Back
X