julia ve melekleri

Ohhh iyi olmuş çeksin sana yaptıklarını çeksin.Sen bu ara hizaya getirdin getirdin daha da yoltamazsın bu adamı tam fırsatı

Ne pisliğimi gördün le

uzun zamandır ilk kez dün babamla sohbet ettiler bizim dukkanın önünde ben bile şaşırdım

[video=youtube;cYgmnku6R3Y]http://www.youtube.com/watch?v=cYgmnku6R3Y[/video]

topikkk elemanlarıma gelsnnn

biliyorum biliyorum
bekretçi sti geldiyse kaçınılmaz

Yazar burada bana laf mı atıyor

Seninkinde hıncını alamıyon geliyosun hemen burda bizi kırbaçlamaya

:690: le zaten acayip sinirliyim öküzbaşa yeminlen kelepçeleyip kırbaç manyağı yapsam geçmez yani canım çekti geçer belkide yapsam

uzun zamandır ilk kez dün babamla sohbet ettiler bizim dukkanın önünde ben bile şaşırdım

Heh işte taam zamanı babanla arasını düzeltecek başka çare yol yok

sti ile bnm bekret çok kıymetli naparsın

Acayip kıymetli o kadar kıymetliki kıymetlilikten saklaya saklaya orada hükümdarlık kurdu dahada ayrılmaz

Heh işte taam zamanı babanla arasını düzeltecek başka çare yol yok

Acayip kıymetli o kadar kıymetliki kıymetlilikten saklaya saklaya orada hükümdarlık kurdu dahada ayrılmaz

bende aynısını dedim babamı sayacaksın sevmek zorunda değilsin dedim ilk kez babamın yanında gördm onu

ay sorma stim yaaa matkap lazım olcakkkk sorasında

Naptı yine büyükbaş

bak arzular şelale kız hemen ekledi sana. artk gerisi sana kalmış

Şimdi havaya giriyoruz

bende aynısını dedim babamı sayacaksın sevmek zorunda değilsin dedim ilk kez babamın yanında gördm onu

ay sorma stim yaaa matkap lazım olcakkkk sorasında

Oh güzel demişsin her kötülüğün arkasında bir hayır vardır.Belkide antonyo akıllanacak bundan sonra

Matkap mı lazım olur yoksa şu darbeli beton delenler mi bilemicem

Şimdi havaya giriyoruz

Oh güzel demişsin her kötülüğün arkasında bir hayır vardır.Belkide antonyo akıllanacak bundan sonra

Matkap mı lazım olur yoksa şu darbeli beton delenler mi bilemicem

hiltiii anca o delecek biraz daha evlenmezsek

inş akıllanır yoksa ben onun aklını alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…