• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Tamam canım farketmez :23::23::23::23:

Attım ki cevap :52:

bilmezmiii hem de nasıl bilioooo ilk kez bugun babam için kayınpederim dediiii :16::16:

ay ezikkk neden yok :20::20::20: şaka şaka dur öpimm :38:

Hahahah kıs ah bu gücü farkettin sonunda sonunda antonyoya karşı durmanın sana ne kadar artı katacağını anladın ya şükürler olsun bu güne.BAK nasıl yola geldi.Çünkü kaybetme korkusunu bir kez tattı :1:

tmm cnm teşekkür edermm :29::29:

Gönderdimmmm :10:

bendedee ona benzer bişivar diloşumm bnmkide yıldız :16:

Görünüste ifak ufak olumca daha hos :1:

Bende yok u fak kaplardan ama olsun muffin kapları ile yaparım :52::52: uydururum ben bişeyler canım

Söylemesene kıs :60: :60: şimdi culide isticek :60: ben culiye görünme istemiyorum belkim :63: o beni hiç görmediki :27::27:

Sorma yaw :60:

Normal kek kabindada olur canim, benimkiler yavru seninki analari olur :60:

Attım ki cevap :52:

Hahahah kıs ah bu gücü farkettin sonunda sonunda antonyoya karşı durmanın sana ne kadar artı katacağını anladın ya şükürler olsun bu güne.BAK nasıl yola geldi.Çünkü kaybetme korkusunu bir kez tattı :1:

hala inanamıorum stim yaaa :52::52::52:

İstemesin öyle herşeyi :37::37::37:

Kesinlikle :27::27:

yollasana kız ehehe :60: balla karıştırıp şifa niyetine yedireymm :16::60:

hıhhhhhh kaç kez gördm hemide :16:

Len culi alıntıların ağzına etmişsin :60: ortalığı karıştırmasana kızım :27::27:

Yedir yedir güç kuvvet olsun antonyoya fındık zamanı gelsin yollim ben sende yap yap ohhh gelsin enerjiler :52::52::52:

Analarını yerim ben onların :56::56::56::56: ay allahım biri baa tatlı versin :52::52::52:

Bi daha attım ki :52::52:

İnan inan geç oldu ama artık sende bundan sonra davranışlarını amntonyo odaklı yapma.Ki hep aklında bulunsun ve seni üzmeye korksun musmutlu olun :16::16::16:

Yap iste iki dakkada cabuk oluyor, yersin :56:
Hadi hadi cabuk :10:
Tek ben kilo almak istemiyorum :60:

Back
X