• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Tembellikten öleceğim ben ya :60: yaptığımda çok iyi iş yaparım oo dünnyalarca işi bitiririm.Bi saldımı kendimi lavobaya bile gitmeye erinirim :60: az var bende :27: neyse aldım kahvemi hadi dilşahta gelsin çay kahve sohbet edelim :60:

aynı ben kardeş çıkcaz biz senle:60::60::60::60:

ehehehehe buyursunlar efemm:7:

sus kıs taşırdım zaten:17::17::52:

Beceriksiz seniii :60:

Tembellikten öleceğim ben ya :60: yaptığımda çok iyi iş yaparım oo dünnyalarca işi bitiririm.Bi saldımı kendimi lavobaya bile gitmeye erinirim :60: az var bende :27: neyse aldım kahvemi hadi dilşahta gelsin çay kahve sohbet edelim :60:

Ayyy o tembellik bendede var aslinda yaaaa, calisiyorken daha dinamik oluyordum :97:
Simdi amannn yarin yaparim deyip erteliyom habire isleri :17:

aynı ben kardeş çıkcaz biz senle:60::60::60::60:

Fokuruyorum ben ya sana biliyorsun :52::52::52: çıkarız bir yerden kesin :52::52::52:

beceriksiz mi diyon bana:23::22::52:

Yok demiyorumda der gibi yapıyorum :60: :60:

Dilayda aynı fikirde benle :60:

Beceriksiz seniii :60:

Ayyy o tembellik bendede var aslinda yaaaa, calisiyorken daha dinamik oluyordum :97:
Simdi amannn yarin yaparim deyip erteliyom habire isleri :17:

Değilmi tembellik tembellikmi doğuruyor .Evi p.k götürüyor bazen :31: işin kötüsü ev bana bakıyor.
Amaaan diyorum bazen yap yap aynı :27::27:

Fokuruyorum ben ya sana biliyorsun :52::52::52: çıkarız bir yerden kesin :52::52::52:

Değilmi tembellik tembellikmi doğuruyor .Evi p.k götürüyor bazen :31: işin kötüsü ev bana bakıyor.

Offf ben aslinda temizlige bayilirim, yani evimi köse bucak temizleyim toplayim, sonra söyle bi bakarim, ooohhhh mis evim nede güzelmis derim :1: gelgörki cocuk olunca o ev 2 saat bile o sekil kalmiyor, bu sefer bütün hevesim kiriliyor :19:

Son düzenleme:
Ben geldimmm :89::89:

Offf ben aslinda temizlige bayilirim, yani evimi köse bucak temizleyim toplayim, sonra söyle bi bakarim, ooohhhh mis evim nede güzelmis derim :1: gelgörki cocuk olunca o ev 2 saat bile o sekil kalmiyor, bu sefer bütün hevesim kiriliyor :19:

Çok haklısın canım ya çocuklu ev temiz olur ama toplu olması imkansız mümkün değil.Benim çocuğum yok ya da evde çocuk yok ama.Şu 5 gün ne çektiğimi ben bilirim evde ufak 3 erkek çocuğunun arkasında cilkım çıktı resmen.

siz birlik oldunuz bana cephe mi alıyorsunuz:52::52:

Tamam tamam hadi iki damladan bisicik olmaz :27:

dimi yaa bir iki damla bişi yanii de kim temizlicek:60:

Bi ara bi dilşah vardı biliyon mu sen onu :60: biraz önce gördüm mağmaya doğru yol alıyordu:60: :60:

sen benim son trendimi bilmiyorsun.. pembe ayucuklu pijamamla ayna karşısında foto çekilip kk'da albüm yapcam kendime.. piimmbbe de ruj sürcem böylee dudaklarımı büze büze poz vercem:52: özendim laa :60::60: benim neyim eksik:60::60:

Çok haklısın canım ya çocuklu ev temiz olur ama toplu olması imkansız mümkün değil.Benim çocuğum yok ya da evde çocuk yok ama.Şu 5 gün ne çektiğimi ben bilirim evde ufak 3 erkek çocuğunun arkasında cilkım çıktı resmen.

Ayny erkek dedinde, ben genel anlamda yandim zaten :50:
Hafta sonu dügün vardi, hazirlik yapiyorum, ütü yapmam lazim,benim elbiseye gerekmiyor, ama 3 erkegimin ütüsü bitirdi beni :37:
Bide delikanli olunca bunlar yandim ben anammmm :58:

sen benim son trendimi bilmiyorsun.. pembe ayucuklu pijamamla ayna karşısında foto çekilip kk'da albüm yapcam kendime.. piimmbbe de ruj sürcem böylee dudaklarımı büze büze poz vercem:52: özendim laa :60::60: benim neyim eksik:60::60:

Ahahahah neyden bahsettiğini biliyorum o albüme bende baktım :60: :60:

Neyin mi eksik dur ben söylim senin böyle dudişlerinden pembe rujunla öpiceğinnn herifin var mı la yok :60: :60:

AMA PEMBE AYUCUKLU PİJAMANLA çekin o olur işte :52::52::52::52: ayyy bende gırbacımlamı çekinsem şak şak yaparken :52::52::52::52:

siz birlik oldunuz bana cephe mi alıyorsunuz:52::52:

dimi yaa bir iki damla bişi yanii de kim temizlicek:60:

Yok kuzum ya o nerden cikti :27:

Hoş geldin canım

Ahahah hangi çizgiden :60: benim hiç çizgim olmadıki :60:

Ama öyle anahtar kelimeler kullanmayın hemen algılarım seçiyor :60: :60:

Vallah benden cikar, bazen alakasiz biside cikar, ben almanim hakkim var :19:

Ayny erkek dedinde, ben genel anlamda yandim zaten :50:
Hafta sonu dügün vardi, hazirlik yapiyorum, ütü yapmam lazim,benim elbiseye gerekmiyor, ama 3 erkegimin ütüsü bitirdi beni :37:
Bide delikanli olunca bunlar yandim ben anammmm :58:

Ah yawrumm kıyamam sana ben :5:

Kadınlık zor zanaat :31::31:

Back
X