• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

senin belin nasıl oldu onu deyivee bakam :6:
bugün bir konu vardı dur link vereyim 4 5. sayfada anlarsın ne oldugunu :6:http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=691599

acırsa :18::9:
acimiycek :41::41::52:
45 kiloyum.Regl görebilmem için zayıf kalmam lazım.Bende kilo takıntısı var birde.Zaten allahın elmasıyım alsam göbekten alıyorum direk kütük gibi bi bele çırpı bacaklar çok iğrenç oluyor :63:

İyi düşün bak bu uzaylı şeysi başka şeylere benzemez :60: zencilerde bile yok o akdar yani :60:

tonton ne be :60:

çok zayıfmışsın zatennn ben 62-63 üm :30:

bende de pco başlangıcı var dr kilo verırsen daha iyi olur dedi :43:

ayyyh yok yaa istemiyom :120::120::9:

antonto nun tonton u işte :60:

senin belin nasıl oldu onu deyivee bakam :6:
bugün bir konu vardı dur link vereyim 4 5. sayfada anlarsın ne oldugunu :6:http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=691599

acırsa :18::9:

Bakıyorum ginam konuya

Bi de baş harfi s yine olay olmuş herhalde noldu isim vermedn topiğinde gördm

Doktora gittin mi sen ? dğn gecede sordum çıkmıştın cevap yazamadın :26:

Belimm iyi korse takıyorum gitmedim doktora :52:

Vaktim olmadı çünkü :17:

Biraz da o yüzden gelmiyorm 2 gündür pc başında ağrıyo çok fena azcık oturunca ağrıyo :ssz:

Uzanarak tv falan izliyorm öyle yarn gidicem ama aksatmıcam :18:

acimiycek :41::41::52:

çok zayıfmışsın zatennn ben 62-63 üm :30:

bende de pco başlangıcı var dr kilo verırsen daha iyi olur dedi :43:

ayyyh yok yaa istemiyom :120::120::9:

antonto nun tonton u işte :60:

O kiloyu ben dengeli alsam sadece beli almasa 80 olsam umrum da olmaz :19: ama dengeli kilo almıyor vucudum:5:

Sen gayet iyidin fotolarda boyun benden uzun mu ? 1,65 im ben senden çokta zayıf durmuyorum:26:

Bakıyorum ginam konuya

Bi de baş harfi s yine olay olmuş herhalde noldu isim vermedn topiğinde gördm

Biraz da o yüzden gelmiyorm 2 gündür pc başında ağrıyo çok fena azcık oturunca ağrıyo :ssz:

baş harfi s olayı belki safirindir zengin kocacıkı olan :ssz: banlanmıs nedenini bilmiyorum:6:

ben cıktım canlarım :10:

Sağlığını ihmal etme yawrucan :50: git yarın doktora :38:

O kiloyu ben dengeli alsam sadece beli almasa 80 olsam umrum da olmaz :19: ama dengeli kilo almıyor vucudum:5:

Sen gayet iyidin fotolarda boyun benden uzun mu ? 1,65 im ben senden çokta zayıf durmuyorum:26:

beni kimse 62 demiyor zaten bende bir tek karından alıyorum canım göbeğim çıkıyo sadece :25::25:

1,66 boyum benimde şaşırdım şimdi :30::30: dengeli almıyoruz ki evet 10 kilo versem ne hoş olucak :2::19:

:3::3::3:

hatunlaaaarrrrrrrrr ben geldimm

Back
X