• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Ne yapacakmış mobilyayı.Önce gelsinde istesin seni sonra beraber bakın mobilya:52::52::52:

ay aradı simdi ben salon takımını alıom dio yaa :60:

iyi günlerde otur üstünde dedimmm :60: sen oturmayacakmısın dio :60:

ben begenmedim ki sen begendin sen otur dedimmmm beni bırakcan mı yoksa dio :60::60:

tmm almim madem falan filan ay koptumm gülmekten ama teli kapatıncaaaa :60:

ona gayet ciddi idim :60:

Amaaan varda ne oluyor :27::27: 4 sene geçti bi icraat yok bizdende bi cacık olmaz:27:

sal gitsin bekret falan hikaye bunca yıl bekretli oldukta ne olduuuu ver gitsin anam istemim ben bekret falan :60:

Still kendisinin ilişkisini küçümsedi de bende o yüzen kendiyle yüzleşti dedim julim :9:

stiiii nereye kaçtı gidip herifini boğacak sanırsamm yetti gayriii canıma yettiiii kocam olcaksan ol dayanamıorum artık kutummm daha fazla dayanamıo dicek :60:

eylül kızarmıssın cnm hayırlı olsun :16:

stiiii nereye kaçtı gidip herifini boğacak sanırsamm yetti gayriii canıma yettiiii kocam olcaksan ol dayanamıorum artık kutummm daha fazla dayanamıo dicek :60:

Ahahahha :9::9::9::9: Canına tak etti ne yapsın :9::9:

giren çıkamaz die baslık mı atsak :kkk:

Giren çıkmaz tehlikeli bi kelime :27::27::27:

ay aradı simdi ben salon takımını alıom dio yaa :60:

iyi günlerde otur üstünde dedimmm :60: sen oturmayacakmısın dio :60:

ben begenmedim ki sen begendin sen otur dedimmmm beni bırakcan mı yoksa dio :60::60:

tmm almim madem falan filan ay koptumm gülmekten ama teli kapatıncaaaa :60:

ona gayet ciddi idim :60:
ahahaha hadi ya :60: bak ilk kez antonyoya acıdım :60:

Napcakmış deli gibi gitmiş tek başına salon takımı alıyor :60: ulen madem iyi bişi yapacan alsana manitanı gitsene onla :60:

sal gitsin bekret falan hikaye bunca yıl bekretli oldukta ne olduuuu ver gitsin anam istemim ben bekret falan :60:

Napıyon sen ya beni gaza getirmeyemi çalışıyon :60: vermiyom la kimseye :60: saklıcam :60: mikemmel erkeği bekleyen kadın gibi iskeletor olana kadarsaklıcem :63:

Ahaha sen bir kendinle yüzleştin sanki bu mesajda :108::108::108::108::60:

Evet canım o mesajdaki cacığın hıyarı benim öküzcan oluyor.Mazlumuda ben :63: :27::27:

:27::27::27::27: neye yordunuz le iki dakikada altı üstü poaça hamuru yoğurmaya gittim :60: uslu kızım ben gündüzleri ev kızı gecekleri :60: wampirgrils :52::52::52::52:gece kırbaçlamaya gitcem onu ben :60: :60:

Ahahahha :9::9::9::9: Canına tak etti ne yapsın :9::9:

:52::52::52::52::52: bi şey tak etti ama ne bilmiyorum

Giren çıkmaz tehlikeli bi kelime :27::27::27:

ahahaha hadi ya :60: bak ilk kez antonyoya acıdım :60:

Napcakmış deli gibi gitmiş tek başına salon takımı alıyor :60: ulen madem iyi bişi yapacan alsana manitanı gitsene onla :60:

tek değil kiii yandaşları yanında ortağı ve bir arkadası sabah aradı beni gidim mi die aslında gitmesini istemedim ama umursamaz davrandım sen bilirsin koskoca insansın gitcegin yeri bilirsin işim var şimdi dedim kapadım :60:

Napıyon sen ya beni gaza getirmeyemi çalışıyon :60: vermiyom la kimseye :60: saklıcam :60: mikemmel erkeği bekleyen kadın gibi iskeletor olana kadarsaklıcem :63:

aman iyi sakla tursusunu kur :60::60: bu gidişle biziim bekretlerden tursu bile olmayacaak :60:

tek değil kiii yandaşları yanında ortağı ve bir arkadası sabah aradı beni gidim mi die aslında gitmesini istemedim ama umursamaz davrandım sen bilirsin koskoca insansın gitcegin yeri bilirsin işim var şimdi dedim kapadım :60:

aman iyi sakla tursusunu kur :60::60: bu gidişle biziim bekretlerden tursu bile olmayacaak :60:

gözlerim yaşardı lan :14::14: sen bunları söyleyecek insanmıydın :52::52::52::52:

Tıurşumu :60: :60: son tespitine katılıyorum küflenmiş şeyden turşu olmaz :60:

Ben biliyorum onu :23::23:

Neymiş neymiş :23::23::23:

Back
X