• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Iyi gecelermi diyeyim simdi :26:

Iyi Geceler :3:

Hakatten masallah yani :nazar:

Camdan izle ona göre ya kirtlersin ya kirtlemezsin :1:

o değildee geçen kapımın kenarına süt soydum kediler için komşum laf etti:22: alışırlarmış:22:

o değildee geçen kapımın kenarına süt soydum kediler için komşum laf etti:22: alışırlarmış:22:

:19::19:

Verseydin ağzının payını onlar da can biz bakmazsak sen o bu şu öyle derse kim bakcak bu hayvanlara bi de bu soğukta deseydin :22::22:

Ufacık kedi alışsın ne oalcak :22::22::22: kapısınımı pisleteceklermiş :22::22::22: o kedicikler ondan kat kat temiz koynuma alırım ki ben onları :16::16:

Bunu diyen 21 yaşına yeni girmiş bi kızcağız :27: ama evlenmişte bebişte yapmış :27: yok anacım biz çoook geç kaldık :31:

sinir katsayımı arttıran cümleler durumlar bunlar:52: bulursam sana bi msj alıntılıcam bu konu hakkında:10:

:3::3::3::3::3:

Burda hic elektrik kesilmez :46::46:

:17::17: :16::16::16:

Uğrarım tabi hergün :21:

:kkk: vazgeçmem :27::27:

Nevroş abladan yemek tarifleri alırım bgn ne yapsam abla diye :27::27:

:kkk:
Çok takılıyorum önceden abla şmdi o kdar giresim gelmiyo
Yatıyodum kk kalkıyodum kk hiç kıpırdamıyodum pcden düşn :53:
Piskopata bağlamıştım :52::52::52:

Arada bi bosluk oluyo baglaniyorsun, sonra yine azaltiyorsun :1:
Ben üye olmadan bir seneyi gecik sadece girip konulari okurdum tesadüf bulmustum burayi, sonra dayanamadim cevap verme geregi duydum kayit oldum :27::60:

:19::19:

Verseydin ağzının payını onlar da can biz bakmazsak sen o bu şu öyle derse kim bakcak bu hayvanlara bi de bu soğukta deseydin :22::22:

Ufacık kedi alışsın ne oalcak :22::22::22: kapısınımı pisleteceklermiş :22::22::22: o kedicikler ondan kat kat temiz koynuma alırım ki ben onları :16::16:

çok yaşlı huysuz titizlik hastası bir şahıs olur kendisi.. her sabah 6da halılarını atıyor balkona havalansın diye. ne b.k yiyonuz siz o evde diyesim var. kar kış kıyamet farketmiyor. deli işte bildiğin dinler miyim ben onu az ötede besliyorum yaffrucuklarımı:32:

Arada bi bosluk oluyo baglaniyorsun, sonra yine azaltiyorsun :1:
Ben üye olmadan bir seneyi gecik sadece girip konulari okurdum tesadüf bulmustum burayi, sonra dayanamadim cevap verme geregi duydum kayit oldum :27::60:

Bende saç bakımıyla ilgili ne yazsam kk çkıyodu :52:
1 ay 2 ay baktım baktım sonra üye olma gereği hissettim bende iyi ki olmuşum pişman değilim :16::16:

çok yaşlı huysuz titizlik hastası bir şahıs olur kendisi.. her sabah 6da halılarını atıyor balkona havalansın diye. ne b.k yiyonuz siz o evde diyesim var. kar kış kıyamet farketmiyor. deli işte bildiğin dinler miyim ben onu az ötede besliyorum yaffrucuklarımı:32:

İyi yapıyosun dilom bravo tebrikler :46::46::46:

Kediler pis değil ki o kadar temiz hayvanlar ki miss gibiler.Benim kedilerim günün 12 saatini yalanarak kalanıda uyuyarak geçiriyorlar miss gibiler beraber yatıyoruz kalkıyoruz :16::16: insanın içinde sevgi olacak titizlikle alakası yok

1 ay 2 ay baktım baktım sonra üye olma gereği hissettim bende iyi ki olmuşum pişman değilim :16::16:

Bende pisman degilim :16:
Bazen uyuz oluyorum bi süre girmeyim diyorum :47:
Sonra aman ben niye mahrum kalayim rahatsiz olan gitsin diyom :1:

hava mı atıyon sen bize:60: bizim burada kesilde bir vakiyle gecenin biri duş alasım gelmişti benimde 3buçuk attım valla. sandım biri girdi eve.. yarım saat bornozla bekledim karanlıkta:60:

Komsular bazen cok iyiz olabiliyor, ne var yani icip giderler :19:

yabancıyım ya birazda ondan laf ediyor buruşuk:22:

kıss görsen nasıl geliyorlar bana.. elimi yalıyor ayağımı yalıyorr:31::31: iki damla süt bee ne oldurur ne öldürür

Kediler pis değil ki o kadar temiz hayvanlar ki miss gibiler.Benim kedilerim günün 12 saatini yalanarak kalanıda uyuyarak geçiriyorlar miss gibiler beraber yatıyoruz kalkıyoruz :16::16: insanın içinde sevgi olacak titizlikle alakası yok

onun derddi başka yavruu bahçesine hayvan girsin istemiyor..

hava mı atıyon sen bize:60: bizim burada kesilde bir vakiyle gecenin biri duş alasım gelmişti benimde 3buçuk attım valla. sandım biri girdi eve.. yarım saat bornozla bekledim karanlıkta:60:

kıss görsen nasıl geliyorlar bana.. elimi yalıyor ayağımı yalıyorr:31::31: iki damla süt bee ne oldurur ne öldürür

Yok kiz hava atmiyorum ask olsun :63:
Ama öyle ne su nede elektrik kesilmez, yani yolda önemli bi calisma olurda öyle, onuda cok önceden haber verirler, hic olmaz zten o durumda :97:
Ben izine gelince zorlaniyom bazen :17:

Evet bnmki de besliyo camın önünde bi tanesi kör :14:

Diğeri sağlıklı kafa at babaya diyo elini yumruk yapıyo sağlıklısı kafasıyla yumruğuna yavaşca vuruyo :9::9:

Çok şebekler benmki hiç sevmez kedi ama kıyamıyo vicdanlı sevgilim benm ya :16::16::16::16:

:27::27::27::27::27:

Boooşşşşşşşşveeeeeeeeeerrrrrrrr de geeeeeeçç

Evet bnmki de besliyo camın önünde bi tanesi kör :14:

Diğeri sağlıklı kafa at babaya diyo elini yumruk yapıyo sağlıklısı kafasıyla yumruğuna yavaşca vuruyo :9::9:

Çok şebekler benmki hiç sevmez kedi ama kıyamıyo vicdanlı sevgilim benm ya :16::16::16::16:

:27::27::27::27::27:

Boooşşşşşşşşveeeeeeeeeerrrrrrrr de geeeeeeçç

Aynen öyle ediyom iste ondan uzaklasmiyom :60:

Benim Kedilere Alerjim var yaa, benim oglanda istiyor ama maalesef, hamsteriyla idare edicek :ssz:

Ayy bugün çok bnmki bnmki dedim ya :19:

Niye aşka geldim ben böyle suscam ben dmicem bi dha :63:

Back
X