• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

anladım canım döneceğim işte tekrardan o şampuana :16:

memnunsan dön kuzu.. bir arkadaşımda şampuanına (bimden filan adı bilinmedik şampuanlar alıyordu hemde) badem yağı zeytinyağı katar hep. kızın saçları miss gibi:27:

memnunsan dön kuzu.. bir arkadaşımda şampuanına (bimden filan adı bilinmedik şampuanlar alıyordu hemde) badem yağı zeytinyağı katar hep. kızın saçları miss gibi:27:

bence çok kârlı :23::52::52:

bnm antonyo aradı çorap ne renk olsun die krize gircem bu adam ya benle dalga geçio yada ciddi ciddi bana hediye çorap alıo :60:

bide puanlı alcam aşkım çok güzeller dedi yaaa hiç sesimi çıkarmadım :19:

bnm antonyo aradı çorap ne renk olsun die krize gircem bu adam ya benle dalga geçio yada ciddi ciddi bana hediye çorap alıo :60:

bide puanlı alcam aşkım çok güzeller dedi yaaa hiç sesimi çıkarmadım :19:

ahahahaha adam üşütmeni sitemiyor sana bibek gibi bakıyoo daha ne istiyorsun:60:

Bencede valla. Giovanni bile 20 lira :9::9::9:

huuu pahalıymış hakkat:9:

tek taş mı istiyon:52::52:

hahaha psikolojik olarak 19 verdin zannediyorsun ama 20 çıkıyor cebinden:52: bunlar hep kapitalist oyunlar:60:
tektaşı gecen yıl sevgililer gününde almıştı kız o kadar da odun değil be benim sevdiceğimmm :60:

tektaşı gecen yıl sevgililer gününde almıştı kız o kadar da odun değil be benim sevdiceğimmm :60:

bana eskii sevgülüm hediye alırdı sözdee hep kız arkadaşlarına aldırırdıı parasını verip, benim için dilşaha hediye seçsenize diyee:60: duyardım bende yüzüne vururdumm. ne biliyim ben yaaa beceremiyorum işte derddi kereste:60:
Bunlara dur diyelim :kkk::kkk::kkk: :72: :9:

diyelim yafruu:47:

Back
X