• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Senin neyin var ne olur bir şeyin olmasın burası boğazına kadar melankoniye batmış durumda :27:

Heeiiii anlafom tatlimm :9:

Sen zahmet etme yerindenn prmaklarim uzerindennn :24::ssz:

Eylül içinde nasıl bir şarkı canavarı var senın ya.Bunu neye bağlaycaksın acaba :1:

Aklını alırım haberin olmaz :51::51::51: :60::60::60::60::60:

ayy hiç sorma ana bi baktım kendime arkada acıklı bi müzik ben üzülüyorum :60: sonra dedim la ben neye üzülüyorum :60: allah ne etmesin sizi :52::52:

dilayım sana sözüm olsun birgün ayrıntı bakcam sana :16::16:

Ay cok sevinirim :16:
Ama ben türk kahvesi yapamam ki :26:

Sendemi basladin Lady :1:

ahaha ne zaman beni melonkoliye bağladınız lan :60: fıtratıma ters benim :52::52::52:

aaa delinin zoru neymiş peki :27: sen hediye aldığına göre kavga felan yok ortada

Hic hatirlamiyorum vallah, iyidi aramiz anlamadimki, sonra baya bi dolandi pesimde, tuafti yaaaa :1:
Bitaneside Dogumgünümu unutmustu, bütün gün beraberdik cit yok :57: sutladim sonra tabii :60:

Senin neyin var ne olur bir şeyin olmasın burası boğazına kadar melankoniye batmış durumda :27:

Eylül içinde nasıl bir şarkı canavarı var senın ya.Bunu neye bağlaycaksın acaba :1:

ayy hiç sorma ana bi baktım kendime arkada acıklı bi müzik ben üzülüyorum :60: sonra dedim la ben neye üzülüyorum :60: allah ne etmesin sizi :52::52:

Yok len ben iyiyim kim melankoli yaptı burayı dalarım he :19::19:

:52::52::52:

Stinin imzasını mı çaldın :19::19:

stim ben bakim sanada cnm :16:

ben seni hiç uyumuosun sanıyordum leynn :1::1::1:

Hahahah dur bakalm bu gece uyucam inşallah :27::27:

Ay cok sevinirim :16:
Ama ben türk kahvesi yapamam ki :26:

Sendemi basladin Lady :1:

Hic hatirlamiyorum vallah, iyidi aramiz anlamadimki, sonra baya bi dolandi pesimde, tuafti yaaaa :1:
Bitaneside Dogumgünümu unutmustu, bütün gün beraberdik cit yok :57: sutladim sonra tabii :60:

Bnm bişeyim yok abla :27::27:

Baktım moraller bozuk gbi öyle bi smileyle giriş yapıyım dedim :27::27:

Ayy seninkilerde pek vukaatlıymış :9::9: neyseki sonunda doğru adamı bulmuşsun :9:

Adam kaçırmış taş gibi hatunu sonradan dank etti tabi bırakırmı peşini :23:

Dilay sen bnm sevgililer günü hadayemi gördn mü :60:

Back
X