julia ve melekleri

görüşmedik ki biz bi güzel mesaj atmış sonra aradı kutladı bu bile kafi ben kutlamadım bile

Andımda hemen arkamdan ne konuluyorsun la diye düşer

Niye dicem ama sorunun cvbını göremicem yarn konuşuruz ben çkıyım film izliyim

Öptüm herkesi iyi geceleeer

Karşılaşalım ama s3 mini diyordun onumu aldın.hayırlı olsun yawrucan
evet karşılaşalımevet aldımçok teşekkür ederimsabahtan akşama elimdene uygulama varsa doldurdum teli lıne whatsap face ınstgram ahahaha

Cevabı basit odunluktan

İyigeceler yawrucan

Sen onu bunu birakta, bak senden önce bekret yapicak, catla sen

oww oww ben bunu nasıl atladım hemen acele şey yapmam lazım benim ben önce yapmalıyım nerede benim herif

Son düzenleme:

Iyi geceler Ladyimmmm

Cevabı basit odunluktan

İyigeceler yawrucan

oww oww ben bunu nasıl atladım hemen acele şey yapmam lazım benim ben önce yapmalıyım nerede benim herif

Cabuk cabuk uc hadi bide sevgililer günü ohhhh

Iyi geceler Ladyimmmm

Cabuk cabuk uc hadi bide sevgililer günü ohhhh

neyse vazgeçtim şimdi bi galeyana gelip kaptırmayayım güzelim bekreti öyle kolay mı yaa

face ınstgram hesabım yokkiasıl komik olan okalabalık olsun diyewhatsaptanda just ablayla konusuyorum bi tek

Geçer zaten bir müddet sonra hevesin bıkarsın bile

Günaydin kknin güzel hatunlari umarim sevgililer gününüz güzel gecmistir

Dün kardesimle ve arkadasla carsiya ciktik biraz gezdikten sonra bi cafe de biseyler yiyip ictik kardesim takmis durumda bana kafayi ia benim evlenmemi istiyor birde benim evlenecegim kisiyi ve hayatimi o hayal kuruyor abla sana söyle birii yakisir bu sehirde yasarsiniz, ... saat gece 12 ye 20 vardi bana diyor ki abla ben bugün senin evlenmeni istiyorum dedim 20 dakikada birini bulursan evlenirim dua üstüne dua ediyor ahah.

Bursadan selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…