• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Tammam yawrucan sağolasın bakarım o siteye.:38::38: çok dediler merak ettim o diziyi :52:

Sen zaten hemşerini buldun mu bizi görme :22::22::22:

kız ne alaka dünya bir yana sen bi yana :48: ama antonyodan soraa :60:

Tamammm çok meraklandım birazdan açıp bakıcam :52::52::52:

Bişi demedik antonyonun vereceklerini vermeem ben sana zaten teçizat yok bende :27::27:

veremezsin tabi takım taklavat lazım ona sende ne gezer :63:

ben çok acıktım :56: yemek yiyip sigara içip gelcem topik ağası topik sana emanet :36:

Hemen aç sonra buraya gelemicen dizi izliyorum diye :60::60:
O siteye daha .nce girmişim izlemek için ilk bölümlerini açmıyor telif hakkı nedeni ile siteden kaldırılmıştır yazıyor.Başka bi sitede buldum oradan şe yapıcam eni bulamazsanız merak etmeyin anacım :27::27::52::52::52:
Evet haklisin aksiyon yok :1::1: bekleyelim azcik daha gelir belki.....
Belki söylersek çok gelir belki :9::9:
veremezsin tabi takım taklavat lazım ona sende ne gezer :63:

ben çok acıktım :56: yemek yiyip sigara içip gelcem topik ağası topik sana emanet :36:

Afiyet olsun şekercan bizim içinde ye :52::52::52:

O siteye daha .nce girmişim izlemek için ilk bölümlerini açmıyor telif hakkı nedeni ile siteden kaldırılmıştır yazıyor.Başka bi sitede buldum oradan şe yapıcam eni bulamazsanız merak etmeyin anacım :27::27::52::52::52:

Belki söylersek çok gelir belki :9::9:

Afiyet olsun şekercan bizim içinde ye :52::52::52:

Tamam merak etmeyiz derim ben dean and sam'e sardı diye :27::27::27::27:

Son düzenleme:
I ııhh :63:

Siz naptınz dün hedayemi gördn mü diyodun birisine ama kaçırdım orayı sanırım :52:

ay dün çok duygulandm ladym oyle güzel bir paket yaptırmış ki bnm kii kutuyu elleri ile kaplamışş önceee

içini bir açtım cocuk tulumu , mama önlüğü , bebek ayakkbısı , bebek çorabı ve emzik vardı ay öyle duygulandım ki anlatamam o kadar ince düşünmüş kiiii onu çok seviorum ladym :69:

Back
X