• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Şeytan lan o ne vampiri :60::60::60:

Ayy yarıldım sti :60::60::60:

Şeytan mı vay iblis vay :60: ay nebileyim yaa kanla manla uğraşınca :60: manyak ya tasa kan koydu baba baba dedi :60: bende o sahneye yarıldım :60: kanla her poku yedik bi iletişim aracı olmadığı kalmıştı :60:

Ay yoksa bu sarı iblis bu sarı karımı :27::27:

ne haber kankaaaa :23::23:

İyidir yawru can senden naber antonyolu günler nasıl geçer :52:

Şeytan mı vay iblis vay :60: ay nebileyim yaa kanla manla uğraşınca :60: manyak ya tasa kan koydu baba baba dedi :60: bende o sahneye yarıldım :60: kanla her poku yedik bi iletişim aracı olmadığı kalmıştı :60:

aşk dolu yeni geldim yanından :69:

sabahtan beri beraberiz :52::52::52:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:

II ıııh o değil daha dur kanla neler yapcaklar kan herşeyin başı :23: :27::27::27:

Dimi ama ben hep diyprum prensip olarak başka topikleri katti gitmem :27: gidenide tasvip etmem :63:

evet aynen cnm ah bir görim bir denk gel bana başka topiklerde bacaklarını kırcam senin :kkk::kkk:

aşk dolu yeni geldim yanından :69:

sabahtan beri beraberiz :52::52::52:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Nazar boncuğu tak culican :nazar::nazar:

II ıııh o değil daha dur kanla neler yapcaklar kan herşeyin başı :23: :27::27::27:

He tamam neyse izleyip göreyim.Beğenmiştimde ben bu sarışını tüh :60: içinden ucube çıktı :27: 12'ye başlayacağım birazdan.Böyle başka karakterler girince heyecanlandırdı.

Sen hepsini izledin mi ?

puhahahahaha nasılda biliyorr stisini:60:

gözüm yataktaa stim uykumda yok ama uzanasım var bölee tembel tembel:6::6:

Şııppp demeden şığıdığı anlarım :60::60:

Nazar boncuğu tak culican :nazar::nazar:

He tamam neyse izleyip göreyim.Beğenmiştimde ben bu sarışını tüh :60: içinden ucube çıktı :27: 12'ye başlayacağım birazdan.Böyle başka karakterler girince heyecanlandırdı.

Sen hepsini izledin mi ?

İzledim tabi ki 9 sezonnn :46: :27:

Yeni bölümü bekliyorum off ama varya izleyip izleyip bitince yeni bölümleri beklerken boşluğa düşüyosun fenaaa :14:

puhahahahaha nasılda biliyorr stisini:60:

gözüm yataktaa stim uykumda yok ama uzanasım var bölee tembel tembel:6::6:

Siz benim hakkımda mı konuşuyorsunuz :44:

Laptop felansa al yatağa gir hem yaz hem yat zeka kızım bu

evet aynen cnm ah bir görim bir denk gel bana başka topiklerde bacaklarını kırcam senin :kkk::kkk:

Tırstımmm :18::18::18::18: yapmam ki zate :52::52::52:

Son düzenleme:

biliorum sentopik ağası yardımcısısın zaten ben yokken topik senden sorulur :27::27::27:

hadi leyynn oradan:22:

:60:iki kaşının ortasına tak:60: çok dikkat çekici olur:60:nazar kem göz hepsi geri teper:52:

lafımı dinle sadece burda duracaksın diorum :47::47:

yok ben başka yerine takcammmm .... :60::60:

Şııppp demeden şığıdığı anlarım :60::60:

bunuddaa yeni duydum şıp demeden şıpıdığı anlamak:60: kullanacağım artık:52::52:

yooo kim demiş senin hakkında konuştuğumuzu külliyen yalan:52: kuzuu yatağa girersem sonun kötüü:23: uyku ile kötü şeyler olabilir aramızda:60:

bunuddaa yeni duydum şıp demeden şıpıdığı anlamak:60: kullanacağım artık:52::52:

yooo kim demiş senin hakkında konuştuğumuzu külliyen yalan:52: kuzuu yatağa girersem sonun kötüü:23: uyku ile kötü şeyler olabilir aramızda:60:

Çünkü yazarken uydurdum favori lafım bundan sonra :60::60:

lafımı dinle sadece burda duracaksın diorum :47::47:

yok ben başka yerine takcammmm .... :60::60:

bana öyle kırmızı smiley'ler kullanma lann:22: yazın uğur böceklii pastanın yanına kahvede ısmarlamak zorunda kalırsın sonundaa:52: yalnızz niye iskender değilde pasta ısmarlıyon sen bana culii:52: ucuza kaçma:60:

Son düzenleme:
bana öyle kırmızı smiley'ler kullanma lann:22: yazın uğur böceklii pastanın yanına kahvede ısmarlamak zorunda kalırsın sonundaa:52: yalnızz niye iskender değilde pasta ısmarlıyon sen bana culii:52: ucuz kaçma:60:

sen gel ben sana ne istersen ısmarlıcammm ama sen de obursun be doymazsın bir porsiyon iskenderle :60:

Back
X