julia ve melekleri

fabrikasyon hatası hepsiii tatlımmm...:1:

Kesin kesin çkışlarında var bi hata

benimkinden inat yokdur bu dünyada :26::26::26:

Valla herkes öyle düşünüyo abla bnde boğaym bnmkide boğa ama her konuda onun inadına yenilmek zorunda kalıyorum :19:

şöle bi durum var bence kızlar ilişkide baştan koydugun tavır önemli sonradan ne yapsan nafile

İşte biz ona kısaca geçti borunun pazara sür eşşeği niğdeye diyoruz :9::9:

şöle bi durum var bence kızlar ilişkide baştan koydugun tavır önemli sonradan ne yapsan nafile

yani ben juliyi üzmek istemiyorum ama
sanki isteksiz gibi ne bu naz çok naz aşık usandırır
yani kızcağız daha ne yapsın onun iiçin anlamadım ben :(

Kesin kesin çkışlarında var bi hata

Valla herkes öyle düşünüyo abla bnde boğaym bnmkide boğa ama her konuda onun inadına yenilmek zorunda kalıyorum :19:

İşte biz ona kısaca geçti borunun pazara sür eşşeği niğdeye diyoruz :9::9:

boğamııııı boğalar evliyadır hiç akrep sevgilin oldumu :52::52::52:

yani ben juliyi üzmek istemiyorum ama
sanki isteksiz gibi ne bu naz çok naz aşık usandırır
yani kızcağız daha ne yapsın onun iiçin anlamadım ben :(

şuan katılıyorum sana balım ne yaa bı otur adam akıllı konuş anlat derdini nedir yani bahane üretmeler babası yeni mi çıktı sankı kızın oturup konuşup net bi karara varmalılar böle tlf.kapatmalarla olmaz 2 yıllık emek var yani ilişkide saygısızlık bu yani bu kızı üzmeye hakkı yok

Belki de bu yüzden yapıyo vazgeçilmez olduğunu bildiği içinnn :26:

bana göre hiç kimse vazgeçilmez değildir gülümmmm :ssz::ssz::ssz::ssz:

şuan katılıyorum sana balım ne yaa bı otur adam akıllı konuş anlat derdini nedir yani bahane üretmeler babası yeni mi çıktı sankı kızın oturup konuşup net bi karara varmalılar böle tlf.kapatmalarla olmaz 2 yıllık emek var yani ilişkide saygısızlık bu yani bu kızı üzmeye hakkı yok

kesinlikle canım benımmm bu kızcağız bu cocukdan milyon kere daha yürekli :24::24::24:

Juliyle antonyo ayrıldı mı:53::53::53:
Daha dün nazar değmesin diyoduk :nazar::nazar::nazar::nazar::53::53::53::53:

Back
X