• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Özlemişsindir sen benim ... tenimii :ssz:

dimidimi :60:

Bozalım kanka nerede saat kaçta :52::52::52::52::52:

kankaaaa ben bilmem senin saatiiii ben antonyoya gitcem iş çıkışııı saat olarakkkk bilemicem performansımıza bağlı ama 9a kadar gelemezsem bilki meşguluzzzz :60::60: jartiyer mi götürsem acep :60:
İyiydi bu :9::9:

Dönerse senindir dönmesse zaten ruhun sevişiyor :60::60::60:

aman dönmesin bugüne kadar sakladım da ne oldu bekreti :60:

:60::60: komsularin kulaklari bayram eder :52::52:

Ah yok öyle önce sevismek daha sonra bdvye konu acmak :27:

kulakları bayram etsn komsuların aynennnnn :60:

kankaaaa ben bilmem senin saatiiii ben antonyoya gitcem iş çıkışııı saat olarakkkk bilemicem performansımıza bağlı ama 9a kadar gelemezsem bilki meşguluzzzz :60::60: jartiyer mi götürsem acep :60:

Ooo antonio bana gazoz ısmarla :9:

Hiç anlamam zaten bide bozulmuşmudur vs. sırf reyting için :60:
Aynrnn :27::27: belkide herkes bilsin diye aciyorlardir ondan sonra bdv yr konulari :60::60:

Julia bence sen hep yaninda jartiyerini tasi ne olur ne olmaz :9::9:

Ooo antonio bana gazoz ısmarla :9:

aynen antonyo yarın bana gazoz ısmarlayacak :60:
:27::27::27::27::27:
Yanlışlıkla mı :27::27::27::27:
he öle konularda açılıo kk da :60: hele gecende orası tuvalet kağıdı kaçmış kızlığım bozulmusmudur yazmış bri :60:

Aynrnn :27::27: belkide herkes bilsin diye aciyorlardir ondan sonra bdv yr konulari :60::60:

Julia bence sen hep yaninda jartiyerini tasi ne olur ne olmaz :9::9:

aynen ne renk alsam acep :60:

Ah yawrum be senın saf anınamı denk geldim ne :60: yaw ciddi değilim tabiki dalga geçyorum :60: ne ciddisi :60: olurmu oyle şey yaa:60:

hehehehehe öyle olmuşş:60:

:[video=youtube;nzMph4OwLQs]http://www.youtube.com/watch?v=nzMph4OwLQs[/video]

bugeceye daha uygun şarkı olamazdı :60:

puhahahahaha nerden aklına geldi buu:60::60:

nedersiniz sakasina acsam mi böyle bi konu bdv ye? :27: inanmiyorum peceteyle nasil bozmus bekretini :9::9::9:

:60::60::60: böylesi iyi iyi düsünerek calisalim ki bosa gitmesinn

açmaaa böyle bi konu yoktan ban yersin şittiğin olumsuz sözde cabasıı.. bozma huzurunu:52:

aynen antonyo yarın bana gazoz ısmarlayacak :60:

he öle konularda açılıo kk da :60: hele gecende orası tuvalet kağıdı kaçmış kızlığım bozulmusmudur yazmış bri :60:

aynen ne renk alsam acep :60:
Gazozun icine bisey katip bide sonradan kendi icmrsinn :60::60: bence kirmizi al

Back
X