• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

:3:

wuuuuuuuu neler oluoo :23::23:

erkek arkadaşınla özel bir gece mi geçireceksin cnm :16:

:60::60::60: cnm sabah diyorummmm :9:

Yok cnm ya erkek arkadasim yok benim. Gecen hafta kan almisti ya doktor kansizlik varmis bende ginekologa gönderdi acaba adet kanamamdan mi oluyor diye deeee bende simdi biraz tirstim yarin sabah doktor nasil bakicak diye :53: ben o malum koltuga oturmak istemiyorumm hem utanirim :17: senin bi fikrin var mi acaba nasil kontrol edeceginden?

:60::60::60: cnm sabah diyorummmm :9:

Yok cnm ya erkek arkadasim yok benim. Gecen hafta kan almisti ya doktor kansizlik varmis bende ginekologa gönderdi acaba adet kanamamdan mi oluyor diye deeee bende simdi biraz tirstim yarin sabah doktor nasil bakicak diye :53: ben o malum koltuga oturmak istemiyorumm hem utanirim :17: senin bi fikrin var mi acaba nasil kontrol edeceginden?

tahminimce tahlil ister eger kızsan ellekontrol etmez sanırım cnm kızlığına zarar verebilir :26:

tahminimce tahlil ister eger kızsan ellekontrol etmez sanırım cnm kızlığına zarar verebilir :26:
Elletmem ki elletemem :26: ne tahlili ister acaba? Bunu sorabilecegim bir topik biliyormusun acaba?

:9::9::9: korksun bizden

Sorma ya çok güzel konuşuyorduk.

Dün facede yazışıyorduk birden ben üyeliğimi iptal edicem dedi delimisin nesin dedim.Nerden düştü gece gece aklına.Yememiş içmemiş sabah iptal ettirmiş :22::22:

Dilşah gitti mi stillim ya :5::5::5: Ne güzel kaynaşmıştık :5::5::5:

Back
X