toplu olarak burayı terkederiz dimi
EVET İSTİFAMI BASARIM
Helal la sana !!! :119::119::119::119::118:
ahahhaaha
juliiii sen rusça öğreneyim derken burda yönetim elden gidiyor
ayyy trendyolda cok güzel seyler varda benim sime yaramiyor....yurtdisina göndermiyorlartrendyol a gelmiş hemen güzeller ben babet delisi olarak
Yenilik dediğin erkek arkadaş var işte canım
Bence eylulun ki iyiymiş
Cnm hayirlisi olsundarisi benim basima
Kizlar ben sabah doktora gittim jinekologa. Ultrasonla muayene etti. Kansizlik var bende o yüzden bana dogum kontrol hapi vermek istedi, hergün icip kanamam gelmesin ve kanimdaki demir vitamin ne varsa artik vücudumda kalsin diye.bende kabul etmedim yanlis mi yaptim acaba? Adetimin bilerek gelmemeside saglikli degil bence öyle degil mi?
Adet kadının vüducunu temizleyen en önemli şeylerden biribile bile onu engellemek doğru değil.
Bende bunu düsünerek kabul etmedim zaten
Eğer sağlığını zora sokan birşey varsa ortada ciddi anlamda mecburiyette belki kullanılabilir ama bile bile yapmak doğru değil :26:
ozaman baska tabigecen hafta hastende serum verdiler demir eksikligine karsi haftaya tekrar vericekler.hastanedeki profesör bu serumlar size en az 6 ay yeter dedi..
Annemde tahlil yaptırdı dünBütün demir depoları boşalmış Hap kullanacak
Gecmis olsun cnm yaa bu demirde durdugu yerde durmuyor kikahve, siyah cay ve demir iceren gidanin yaninda süt icmesi ve süt iceren gida tüketmesi yasak:18: cayi pek aramiyorum da kahve icmemek biraz zor geliyor bana
Eh maşallah bende hepsi var. Çay, kahve, süt :18::18: her yemeğin yanında da yoğurt yerim. Annemin yolundan gidiyorum :18::18:
isiniz zor ozaman. Bende senelerdir cekiyorum ondan bilgim var yani. Mesela pekmez demir eksikligine karsi cok iyi gelir eger annen kahvaltida pekmez yerse süt ve peyniri yemicek:18:
Annem gene ben kadar değil de ben çok yiyiyorum :18::18:
biz topiğin demirbaşları kararımızı verdik
ye sen ye bisey olmaz
Benim dün is görüsmem vardi kizz 2 delikanli calisiyor orada beni gülmekten yiktilaracaba bidaha görebilecekmiyim onlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?