julia ve melekleri

Kizlar ben sabah doktora gittim jinekologa. Ultrasonla muayene etti. Kansizlik var bende o yüzden bana dogum kontrol hapi vermek istedi, hergün icip kanamam gelmesin ve kanimdaki demir vitamin ne varsa artik vücudumda kalsin diye.bende kabul etmedim yanlis mi yaptim acaba? Adetimin bilerek gelmemeside saglikli degil bence öyle degil mi?

Adet kadının vüducunu temizleyen en önemli şeylerden biri bile bile onu engellemek doğru değil.

Eğer sağlığını zora sokan birşey varsa ortada ciddi anlamda mecburiyette belki kullanılabilir ama bile bile yapmak doğru değil :26:

ozaman baska tabi gecen hafta hastende serum verdiler demir eksikligine karsi haftaya tekrar vericekler.hastanedeki profesör bu serumlar size en az 6 ay yeter dedi..

ozaman baska tabi gecen hafta hastende serum verdiler demir eksikligine karsi haftaya tekrar vericekler.hastanedeki profesör bu serumlar size en az 6 ay yeter dedi..

Annemde tahlil yaptırdı dün Bütün demir depoları boşalmış Hap kullanacak

Annemde tahlil yaptırdı dün Bütün demir depoları boşalmış Hap kullanacak

Gecmis olsun cnm yaa bu demirde durdugu yerde durmuyor ki kahve, siyah cay ve demir iceren gidanin yaninda süt icmesi ve süt iceren gida tüketmesi yasak:18: cayi pek aramiyorum da kahve icmemek biraz zor geliyor bana

Gecmis olsun cnm yaa bu demirde durdugu yerde durmuyor ki kahve, siyah cay ve demir iceren gidanin yaninda süt icmesi ve süt iceren gida tüketmesi yasak:18: cayi pek aramiyorum da kahve icmemek biraz zor geliyor bana

Eh maşallah bende hepsi var. Çay, kahve, süt :18::18: her yemeğin yanında da yoğurt yerim. Annemin yolundan gidiyorum :18::18:

Eh maşallah bende hepsi var. Çay, kahve, süt :18::18: her yemeğin yanında da yoğurt yerim. Annemin yolundan gidiyorum :18::18:

isiniz zor ozaman. Bende senelerdir cekiyorum ondan bilgim var yani. Mesela pekmez demir eksikligine karsi cok iyi gelir eger annen kahvaltida pekmez yerse süt ve peyniri yemicek:18:

isiniz zor ozaman. Bende senelerdir cekiyorum ondan bilgim var yani. Mesela pekmez demir eksikligine karsi cok iyi gelir eger annen kahvaltida pekmez yerse süt ve peyniri yemicek:18:

Annem gene ben kadar değil de ben çok yiyiyorum :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…