julia ve melekleri

Son düzenleme:
Kirmizi Jartiyerini giyersen olur o is nerden geldigini sasirirsin

Ben kırmızı jartiyerimi giyicem kırbacımı şaklatıcam o kobra ayaklanmayacak onca şeye ayaklanmıyorsa ölsün o ölüsün bi pık olmaz ondan ulaaan onca sene bekle bekle bide karşında ölü kobra çıksın ahahah kadersizliğin dibi tahtalara taşlara vurun

öldüm sti bayilicam sonra gülmekten sen yap bak nasil ayaga kalkiyor kizim kim dayanir öyle bir performansa

öldüm sti bayilicam sonra gülmekten sen yap bak nasil ayaga kalkiyor kizim kim dayanir öyle bir performansa

Ahahahah ne bileyim ayol bazılarının ki kalkmıyormuşya aboowww çileme tüküreyim öyle olursa ben pamelaya bağlasam yine kalkmaz

Ahahahah ne bileyim ayol bazılarının ki kalkmıyormuşya aboowww çileme tüküreyim öyle olursa ben pamelaya bağlasam yine kalkmaz
ciddimisin sen heyecandan olmaz belki alistira alistira göster kendini yoksa durum kötü olur onca fantezi suya düserr

Valla bide sen iptal edersen uzak demem almanya demem gelir döferim seni hazır gelmişkende dilşaha gider saç baş dalarım

Hahaahahah benden öyle kolay kurtulamazsinizzzz
Gidersem sevinenler olur kk da, böyle bi iyilik yapma niyetinde degilim

ciddimisin sen heyecandan olmaz belki alistira alistira göster kendini yoksa durum kötü olur onca fantezi suya düserr

Ciddimyim bide kalkıp kalktığını anlamadan ineneleri varki abooww onlar daha fena Selamlaşamadan gidiyor

Bu konunun sonund aben banlanmasam iyi ahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…