abooo ehlaksızz
aynen bende öyle düsündümdaha görüsmediginiz halde bunu dilemi getirdi :44:
olabilir aslındaBi gün toplanıp çantamızla dövsekmi
aynen bende öyle düsündümkonusuyorduk iste bende bastan ilgi göstermistim muhabbet sirasinda söyledi canavar. Tabi ben konusmayi kestim arada bi yaziyor. Iyiki uzakta gelemiyor
Bendensin
AHAHAH AMA ADIM çıktı 9 a inmiyor 8 e bu yüzden
Bide bizimki laftakonuşuyoruz konuşuyoruz boş yatağa giriyoruz yokki koca
Bnecede sana mahsus başkası yapmasın litfen
Ah yawrum senin bu keyfini kaçırana çok kızıyorum
ahahahah dimi dimivarsa bi sıkıntı çıkın yazın
Ciddiyim tabi. Bi bilsen kendimi kötü hissettim o an kipkirmizi oldum.Yok deve ciddi misin
bılgısayardan müzik açıyorumö zaten
beyaz show başlasında izliycemm barii
bu kez gerçekten iyi geceleryatayım ben
aynen bende öyle düsündümkonusuyorduk iste bende bastan ilgi göstermistim muhabbet sirasinda söyledi canavar. Tabi ben konusmayi kestim arada bi yaziyor. Iyiki uzakta gelemiyor
Ciddiyim tabi. Bi bilsen kendimi kötü hissettim o an kipkirmizi oldum.
Cok seviyorum beyazi
olabilir aslında
Benim var
Ciddiyim tabi. Bi bilsen kendimi kötü hissettim o an kipkirmizi oldum.
Cok seviyorum beyazi
Bende ilk basta kizi ayarlayip sey yapicaklarini saniyordum da bu hic sıkılmadan ve cekinmeden benden hoslandigini ve beni istedigini söyledi. Tipinide bi görsen hic bana uygun degil bide kendini en yakısıklı saniyor..olabilir aslında
aa adama bak böyle şey mi olur yaaa
iyi geceler tatlimmbu kez gerçekten iyi geceleryatayım ben
tamammmÇok iyi olur adres ver geliyoruz yarın çantalamaya
İyi geceler canım
Bizim yok yok diye ezikliyormusunnapak bizimde dilimize vurmuş
aaa delimine sapıkistedikte böylesinide istemedik
oldu gözlerim doldu deseydinBende ilk basta kizi ayarlayip sey yapicaklarini saniyordum da bu hic sıkılmadan ve cekinmeden benden hoslandigini ve beni istedigini söyledi. Tipinide bi görsen hic bana uygun degil bide kendini en yakısıklı saniyor..
Igrendim iyice ha
iyi geceler tatlimm
soguk davrandim hic yazmadim rahat birakiyor artik beni piskopat türünden degil cok sükürSutla hemen canim yaaaa, delimidir nedir
Iyi uykular size
Evet kardesim söylemisti konuklarini..sibel candan pek hoslanmiyorum son zamandabende komik adamkonuklarda süper bu hafta sibel Can, Halil Sezai ve Fettah Can ko
ayy yok allah yazdiysa bozsun.. bizi biz oldugumuz icin seven birilerini cikarain karsimizaÇok iyi olur adres ver geliyoruz yarın çantalamaya
İyi geceler canım
Bizim yok yok diye ezikliyormusunnapak bizimde dilimize vurmuş
aaa delimine sapıkistedikte böylesinide istemedik
tamammm
oldu gözlerim doldu deseydin
Nereye kayboldunuz kizlar :26:
Öglen gördüm onu. Annesine ve babasina yaptigi hic hos degilAyaz evden kacmis, onu okuyordum ben
Öglen gördüm onu. Annesine ve babasina yaptigi hic hos degil
Amin. Hem ailesinin hayatini karartti hemde kendi hayatini..kendi istedi yapicak bisey yok. Ablasi bu aksam konusacakti ayazla yazmismi nasil gectigini?Cok kötü, insan anne olunca anliyor, büyüt et sonra sana böyle bas kaldirsin...
Allah akil fikir versin, yasayipta görecek artik, yapacak bisileri yok maalesef...
Amin. Hem ailesinin hayatini karartti hemde kendi hayatini..kendi istedi yapicak bisey yok. Ablasi bu aksam konusacakti ayazla yazmismi nasil gectigini?
Anneye böyle yapilir mi yaa..okudugumda tüylerim diken diken olmustu.Yok aramamis galiba kardesi, birak bide annesini hirpalayip gitmis, sirf bundan bile mutlu olamaz yani, akil iste :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?