julia ve melekleri

Benim var

Ciddiyim tabi. Bi bilsen kendimi kötü hissettim o an kipkirmizi oldum.

Cok seviyorum beyazi

bende komik adam konuklarda süper bu hafta sibel Can, Halil Sezai ve Fettah Can ko

Son düzenleyen: Moderatör:
olabilir aslında

Çok iyi olur adres ver geliyoruz yarın çantalamaya

bu kez gerçekten iyi geceler yatayım ben

İyi geceler canım

Bizim yok yok diye ezikliyormusun napak bizimde dilimize vurmuş

Ciddiyim tabi. Bi bilsen kendimi kötü hissettim o an kipkirmizi oldum.

Cok seviyorum beyazi

aaa delimine sapık istedikte böylesinide istemedik

olabilir aslında

aa adama bak böyle şey mi olur yaaa
Bende ilk basta kizi ayarlayip sey yapicaklarini saniyordum da bu hic sıkılmadan ve cekinmeden benden hoslandigini ve beni istedigini söyledi. Tipinide bi görsen hic bana uygun degil bide kendini en yakısıklı saniyor..
Igrendim iyice ha
bu kez gerçekten iyi geceler yatayım ben
iyi geceler tatlimm

İyi geceler canım

tamammm
oldu gözlerim doldu deseydin

Sutla hemen canim yaaaa, delimidir nedir

Iyi uykular size
soguk davrandim hic yazmadim rahat birakiyor artik beni piskopat türünden degil cok sükür

bende komik adam konuklarda süper bu hafta sibel Can, Halil Sezai ve Fettah Can ko
Evet kardesim söylemisti konuklarini..sibel candan pek hoslanmiyorum son zamanda yinede komik geciyor yayin

İyi geceler canım

ayy yok allah yazdiysa bozsun.. bizi biz oldugumuz icin seven birilerini cikarain karsimiza ona seve seve veririz

Cok kötü, insan anne olunca anliyor, büyüt et sonra sana böyle bas kaldirsin...
Allah akil fikir versin, yasayipta görecek artik, yapacak bisileri yok maalesef...
Amin. Hem ailesinin hayatini karartti hemde kendi hayatini..kendi istedi yapicak bisey yok. Ablasi bu aksam konusacakti ayazla yazmismi nasil gectigini?

Amin. Hem ailesinin hayatini karartti hemde kendi hayatini..kendi istedi yapicak bisey yok. Ablasi bu aksam konusacakti ayazla yazmismi nasil gectigini?

Yok aramamis galiba kardesi, birak bide annesini hirpalayip gitmis, sirf bundan bile mutlu olamaz yani, akil iste :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…