julia ve melekleri

ahahha tamam başla bakalımmm :116::116::116::116::121:

Oho en zor yerini bana biraktin kizz tamam basliyim bakalim

Senenin en sicak günüydü. Sahilde gezerken mari kumda parlak bir sey gördü. O seyi eline aldi ve gördügüne inanamadi.

Senenin en sicak günüydü. Sahilde gezerken mari kumda parlak bir sey gördü. O seyi eline aldi ve gördügüne inanamadi.

ayyyyy

Aman allahım , o da neydi öyle küçük bir deniz yıldızı hemen koşup oradan uzaklaştı deniz yıldızını kimsenin görmesini istemiyordu
eve doğru koşarken birisnin onu takip ettiğini hissetti arkasına döndü vee

O bi kırbaçtı ahahah tamam tamam bozmayacağım eylüldeydi zati o yazar şimdi

Oww oda neydi öyle kim burada böyle bir şey unutabilirdi ki yo yoo unutma değildi bu bu bilinçli bırakılmış bir şeydi takip eden kişi bırakmış olmalıydı bu parlak ve gösterişli kutuyu yavaşça yanaştı ve içini açtı kutunun

Daha hizli kosmaya basladi. Onu takip eden adam mayosuyla ve kipkirmizi yüzüyle nefes nefese kalmisti. Mari bir magaranin yanindan gecerken iceri girdi ve saklandi deniz yildizina tekrar bakarak hayretler icerisinde kaldi. Biraz sonra nagaradan sesler geliyordu ki..
O bi kırbaçtı ahahah tamam tamam bozmayacağım eylüldeydi zati o yazar şimdi
hahaha o kirbac svarowski tasli mi ne kumsalda parliyor öylee haha

stilll şimdi sen incinin yazdığına cevap vericeksin sonra ben yazıcam sonra inci sonra sen sonra ben
bu şekilde

Sen bence benim diğer yazdığımdan devam et onu ben espri olsın diye şapmıştım

Niye bu hikayenin sonu kötüye gidiyor lan

Mağaradaki sese dahada kulak kabarttı korkmuş ve endişelenmişti fakat yinede sesin sahibi merak ediyordu.Biraz daha içlere doğru yürümeye başladı.Fakat bir kıpırdanma oldu..ürperdi..geri dönmek istedi ama yapamadı sese dahada yaklaştı..

Ama benim çıkmam lazım ben karıştırmadım hiçte bile sırayı söylemediniz ki hiç

Neyse kızlar size kolay gelsin görüşürz

senin olduğun hikaye nasıl gidebilirdi ki

hem korkuyordu hemde yaklaşıyrdu galiba biraz salaktı mağaranın içinde ilerlerken sesler daha da artıyor heryer kapkaranlık oluyodu , birde ayağı takıldı ve yere düştü elindeki yıldız fırlamıştı tam kalkacakken omzunda bir el hissetti ve...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…