Ne oyunu ayol
Bak bi hikaye yazalim 2-3 cümle sen yaz 2-3 cümle ben yaziyim bakalim ortaya ne cikicak
ahahhatamam başla bakalımmm :116::116::116::116::121:
Oho en zor yerini bana biraktin kizztamam basliyim bakalim
Senenin en sicak günüydü. Sahilde gezerken mari kumda parlak bir sey gördü. O seyi eline aldi ve gördügüne inanamadi.
Senenin en sicak günüydü. Sahilde gezerken mari kumda parlak bir sey gördü. O seyi eline aldi ve gördügüne inanamadi.
O bi kırbaçtı ahahahtamam tamam bozmayacağım eylüldeydi zati o yazar şimdi
ayyyyy
Aman allahım , o da neydi öyle küçük bir deniz yıldızıhemen koşup oradan uzaklaştı deniz yıldızını kimsenin görmesini istemiyordu
eve doğru koşarken birisnin onu takip ettiğini hissetti arkasına döndü vee
Daha hizli kosmaya basladi. Onu takip eden adam mayosuyla ve kipkirmizi yüzüyle nefes nefese kalmisti. Mari bir magaranin yanindan gecerken iceri girdi ve saklandi deniz yildizina tekrar bakarak hayretler icerisinde kaldi. Biraz sonra nagaradan sesler geliyordu ki..ayyyyy
Aman allahım , o da neydi öyle küçük bir deniz yıldızıhemen koşup oradan uzaklaştı deniz yıldızını kimsenin görmesini istemiyordu
eve doğru koşarken birisnin onu takip ettiğini hissetti arkasına döndü vee
hahahaO bi kırbaçtı ahahahtamam tamam bozmayacağım eylüldeydi zati o yazar şimdi
Daha hizli kosmaya basladi. Onu takip eden adam mayosuyla ve kipkirmizi yüzüyle nefes nefese kalmisti. Mari bir magaranin yanindan gecerken iceri girdi ve saklandi deniz yildizina tekrar bakarak hayretler icerisinde kaldi. Biraz sonra nagaradan sesler geliyordu ki..
hahahao kirbac svarowski tasli mi ne kumsalda parliyor öylee haha
stilll şimdi sen incinin yazdığına cevap vericeksin sonra ben yazıcam sonra inci sonra sen sonra ben
bu şekilde
Karisti hee
Sen bence benim diğer yazdığımdan devam etonu ben espri olsın diye şapmıştım
Daha hizli kosmaya basladi. Onu takip eden adam mayosuyla ve kipkirmizi yüzüyle nefes nefese kalmisti. Mari bir magaranin yanindan gecerken iceri girdi ve saklandi deniz yildizina tekrar bakarak hayretler icerisinde kaldi. Biraz sonra nagaradan sesler geliyordu ki..
hahahao kirbac svarowski tasli mi ne kumsalda parliyor öylee haha
Niye bu hikayenin sonu kötüye gidiyor lan
Mağaradaki sese dahada kulak kabarttı korkmuş ve endişelenmişti fakat yinede sesin sahibi merak ediyordu.Biraz daha içlere doğru yürümeye başladı.Fakat bir kıpırdanma oldu..ürperdi..geri dönmek istedi ama yapamadı sese dahada yaklaştı..
tamam yine gel ama olurmuAma benim çıkmam lazımben karıştırmadım hiçte bile sırayı söylemediniz ki hiç
Neyse kızlar size kolay gelsin görüşürz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?