• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

kızlar ben cıkıorum çok uykum geldiiiiiii :58::58:

iyiii geceler :71::71:

daha yazardım da dizi izleme saatim geldi sonra görüşürüz kızçeler :16:

sen o işi yap bakalım nefret edecek mi :60: ağzı açık kalır sen kapatmak zorunda kalırsın :27::27:

dene diosunyaniii :23::23:

kırmızı ruj saçlarımda simsiyah deri topuklu ayakkabı veyırtık corap saçlarrrrrr vahşi dağınık :60:

Ahahah ben çağırmıştım sizi bensiz sohbet etmişsiniz gitmişsiniz hiç yakışıyormu :22::22::22::22:

Bensizde jartiyerli çoraplı seksili konuşuluyormuş bana atmayın hep suçu :63: sizin içinizde de var işte :27::27:

Bensizde jartiyerli çoraplı seksili konuşuluyormuş bana atmayın hep suçu :63: sizin içinizde de var işte :27::27:

kız gece eger telin falan olsaydı msj atacaydımmm sanaaa gel cabık dieee jartiyer çoraplarını yırtıp vahşiolcazz kırmızı ruj siyah makyaj :60::60:

Hem cagiruyon hemde kayboluyor ortaliktan :1:günaydin

günaydın daha yeni kalktımm yatağımı toplayıp gelcem hemen :60:

bugun antonyo ile kahvaltı yokkk :31::31: antonyom seçim çalışmalarına gitttiii :12::12:

günaydın daha yeni kalktımm yatağımı toplayıp gelcem hemen :60:

bugun antonyo ile kahvaltı yokkk :31::31: antonyom seçim çalışmalarına gitttiii :12::12:
:9: kolay gelsin juliamm
Aksama antonyoyla yemek yersiniz. :31:

kız gece eger telin falan olsaydı msj atacaydımmm sanaaa gel cabık dieee jartiyer çoraplarını yırtıp vahşiolcazz kırmızı ruj siyah makyaj :60::60:

İşte hep bu yüzden :14: bensiz jartiyerli konuşmuşsunuz olmaz bi daha zinhar yapmayın yoksa kellenizi alırım :27::27::27::27:
Hem cagiruyon hemde kayboluyor ortaliktan :1:günaydin

Hiç hemen suçla hiç bağrına basma:22::22::22::22:

Dip not: ben sizin yazdığınızı yeni gördüm nerede bu kızlar diyordum gittim yoklar geldim yoklar :60:

Culya sen niye yazı şeyini değiştirdin karakterini bunu hiç beğenmedim ben onceki daha iyiydi :19::19:

Back
X