Operasyondan sonra direnci düştü galiba hasta olmaz hiç üst üste gelince depresyona girdi adamcağız
Saol canımm ayy temizlik deme yap yap bitmezz puff
Burasi icin süperOhh ne güzel orası için nur nimet
Burda da bir yağmur yağıyor 1 saat sonra kasırga sıcakları öyle kafasına göre
iyiym bende biraz yorgunn
Burasi icin süperayy kuzu oraya yagsin yagmur kar ne varsa kuraklik olmasin yazin
sen neler yapıyon çoluk cocuk var mı
aynen öle gçer canım ya iyleşse gçer gider de senide bitircek gbi
haberlerde izliyorum cnm antalyada lodos falan oluyor.. önlem alsinlar tabi..Off evet istanbul için çok zor olur ama antalya da kuraklık pek olmaz yağdımı yağıyo yani buraya her sene çektiğimiz çile zaten istanbul da da su olsa da kesiyorlar önlem için amaa bu sene hiç yağmadıı hiçç :18::18::18:
Off evet istanbul için çok zor olur ama antalya da kuraklık pek olmaz yağdımı yağıyo yani buraya her sene çektiğimiz çile zaten istanbul da da su olsa da kesiyorlar önlem için amaa bu sene hiç yağmadıı hiçç :18::18::18:
haberlerde izliyorum cnm antalyada lodos falan oluyor.. önlem alsinlar tabi..
Ee baska ne var ne yok?
Yok yaa kıyamam ben ona ben olayım hasta o hep iyi olsun
Bide hiç şikayet etmez ben yorulmayayım diye gece uyandırmaz çok kızıyorum çokkk
kııız şimdi ist.demisin bugün buralar yağışlıydı şimdide yağıyooo buralar iyide bide seneye oraya gelcek gibiyiz napcaz bakalım
Yok kuzum antalyadayım ist e geçemedik bi iyleşsek
Bebeğim manavgat tarafında yağınca antalyada yağmıyor gidip geliyoruz sürekli orda yağınca da burda bişey yok
yaa işte biz kadınların farkı ama seninki iyiymiş benimki hasta oldu mu fena hiç bi dedimi yapmaz beni sinir eder
değişik tabiii buraya belli olmuyor bi bakıyorsun açık bi bakıyorsun bardaktan boşanıyorbugun yağmadı mı oraya
Hahahah iş inada binince bizde de oluyor yat dedim sana hayır ben iyiyimm falan
Hahaha kolay gelsinNe olsun işte yuvarlanıp gidiyoz hahah içim geçmiş benim
Sende ne var ne yok
Yaprak kımıldamıyor fırtına öncesi sessizlik bi baykuşumuz var sürekli balkonumuza geliyor viiyykk viykkk çok fena bi o bozuyor sessizliği
Sesimi duyan yok muu:93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?