• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

kızlarr ses verin hangı telefon var szdeeeeee :9::9::28:

nasıl memnun musun pekiii note 2 mi s4 mü :9::8:

evet cnmm gerçektn çok güzel tavsiye ederm yanii s4 bilmyrm oda güzl ama note 2 derim :34:
sadce bu kadr büyük telefon için 8mp kamera az bana göre :40: ve s4de radyo yokmuş ama note 2de var

Söylemeye çekiniyorum buradan :60::60::60::60::60:
nedne yaaaa :52::52::52:
Sony xperia z ama hic memnun degilim
yaaa öyle mi görüntüsü çok hoşuma gitti ama :26::26:
evet cnmm gerçektn çok güzel tavsiye ederm yanii s4 bilmyrm oda güzl ama note 2 derim :34:
sadce bu kadr büyük telefon için 8mp kamera az bana göre :40: ve s4de radyo yokmuş ama note 2de var

note 3 varda o da bana çok büyük geliyor istemiyorum note 2 S4 arasındayım :26: bilemiyprum :31:

nedne yaaaa :52::52::52:

yaaa öyle mi görüntüsü çok hoşuma gitti ama :26::26:

note 3 varda o da bana çok büyük geliyor istemiyorum note 2 S4 arasındayım :26: bilemiyprum :31:

note 2 ozmn cnm s4de güzl ama bn nednse gözm hep note2 deydi s4 pek ilgimi çekmyrdu :31:

Son düzenleme:
oyy kuzum yaa özledim valla bu ara o kadar yogundukki hiç bakamadıımmm şu sevgililer günü muhabbetine yeni sakinleştik napıyosun ne var ne yokk

bende pek gelemiorumm cnm bi kaç gündür iş güç iyiyim çok şükür yok bir sıkıntım :16:

asya nasıl :16:

Back
X