• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

ruhumu hiç sorma çocuk gibiyim hala babamın kucağına çıkıp şımarıklık yapan evin minnak kızıyım:1::1::1::1:

Enerjik insanlara bayılırım :32::32::32::32: Dünden ölmüşleri sevmem :1::kkk::kkk:

yaş 33 ama tip olarak 24-25 gösteriyomuşum :))))) tipik evde kaldım yani müzmin bekarlardanım:1::1::1: almanyada dogdum malatyalıyım istanbulda yaşıyorum:)))))))

bende senin yolundan gidiorum merak etme zuzum :60:

bende 88 liyim 26ya gircem bu nico iki sene sora bana da yaşlı dicek yolucaam en sonunda onu :60:

Yawrum sen aşık mısın, yarın ben sabahın 7'de hastanede olcam..
Ameliyat olucak, 1 gece hastanede kalma ihtimali war.. pazar günüde koşturmaca olur..
Fırsat bulduğum bi zaman inşallahh tamam mıı
:54:
:17:
hımm tmm cnm kolay gelsin :54::54::54:

bende 88 liyim 26ya gircem bu nico iki sene sora bana da yaşlı dicek yolucaam en sonunda onu :60:

Kız sen abimden de büyüksün peeh :60::60::60::60::60::60::60:

[video=youtube;0xOQdw7tKlc]http://www.youtube.com/watch?v=0xOQdw7tKlc[/video]

bnm antonun bana söylediği şarkı :69::69::69:

gel bebeğim gel yok ya ne yaşlısı hayat daha yeni başlıyo:1::1::1::1::1:

bdv de kadının biri konu açmışta sinir oldum :15: şiddet gören değil diye başlayan konu

Tamam düşüncene katıldım ama biraz sakin yorum yap bence gene gri olacaksın. Biraz şu çeneni tut be kuzum :1::1: Gene ban yiyecen. Bırak, boşver. Bizi mi gerdi :ssz:

Gittin mi büyük gideceksin !
Ayrılık bile gurur duyacak seninle..
Gittin mi ayakların onun yakınından
bile geçmeyecek..
Gölgen bile kalmayacak ardında..
Gittin mi onurunla gideceksin;
"Haklıysan gidecek, gitmişsen
dönmeyeceksin...:ssz::ssz:
Cok güzel :16: bir karar verdinmi o karardan dönmeyeceksin...

Kizlar topigin yeni adi güzel:52: ben herseye varim

Back
X