julia ve melekleri

eğer konu aşk durumlarıysa emin ol kimse vazgeçilmez değil ondan baskasıyla yapamam dediğin anda bir bakmışsinki ben bu malın neyini sevmişim diye düşünüverirsin:) emin olbunları ben yaşadım

eğer konu aşk durumlarıysa emin ol kimse vazgeçilmez değil ondan baskasıyla yapamam dediğin anda bir bakmışsinki ben bu malın neyini sevmişim diye düşünüverirsin:) emin olbunları ben yaşadım
neden alıntılamıyosun

evet sevgilimden başka üzen yok ki zaten beni :26: evet orası öyle vazgecılmez oldugunu gostermek gerek
yap cnm kafanı dağıtırmısn belki biraz

evet belki canım off offff :13:

dimi cnm ve daha yası çok genç

neyi alıntılamıyorum anlamadım eylülcük

evet julia tabiki yaşını bilmiyorum ama üzülüyosun evet o an sevinçli olamıyposun belki gülemiyosun ama bu bi süreç o zamanları öyle geçirmek gerekiyo sonra normala dönüyosun ben döndüysem herkes döner :)))))

mısır ve pirinç patlağı

canın istiyosa git değişiklik olur kitap okumayı seviyosan kitapçıya gir sana kitap önerebilirim evde yapıcak bişeyin yoksa git bugün cuma havan değişir git ve kendini şımart

beni alıntı yaparak cevapla

afiyet olsun

3 tane okunmamış kitabım var evde kıyafet bakıcam belki yemekte yerim yada tatlı falan tek başıma da zevkli olmaz

beni alıntı yaparak cevapla

afiyet olsun

3 tane okunmamış kitabım var evde kıyafet bakıcam belki yemekte yerim yada tatlı falan tek başıma da zevkli olmaz

neden okumuyosun peki ben 3-4 tane aldım elimdeki bitsin diğerlerine başlıcam acayip kafa dağıtıyo....bak bazen yalnız takılmakta güzeldir tadını çıkar bence kafanı dinle yaaa git güzel ne yemek yemek istiyosan yee hatta cinemaya gir yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…