profiline gir sonra hakkındaya gir çizelge var onu seç daisypath.com gir orda seç yap sonra site için diyecek seçenekler sen image url yi seç aşağı in orda kod olması gerek kutucukda onu kopyala hakkındaki çizelgenin kutucuğuna yapıştır kaydet tamamdır
ben daha bişi seçemedim nerden seçicem,
nasıl seçicem
nasıl yapıcamm
nerdeyim ben napıcamm
profiline gir sonra hakkındaya gir çizelge var onu seç daisypath.com gir orda seç yap sonra site için diyecek seçenekler sen image url yi seç aşağı in orda kod olması gerek kutucukda onu kopyala hakkındaki çizelgenin kutucuğuna yapıştır kaydet tamamdır
ben daha bişi seçemedim nerden seçicem,
nasıl seçicem
nasıl yapıcamm
nerdeyim ben napıcamm
kızlar ben çıkıyorum kocaman öptüm sizi iyi akşamlar
http://daisypath.com/Friendship_step1.php
şuraya gir bi oradan arkaplan seç next var oradan 2. adıma geç sonrasını anlatıcam
seçtim, üstünede çirt resmi de seçtim, sonra tarih mi yazıcamm
sonraki adıma da tarihini yaz. Ya da özelden sen söyle ben 2 dk da yapayım böyle zor oluyor.
Eylününkinde Seninle bir ömür ve bal gözlüm yazan yerlere ne yazacağımı da söyle tamam
ama ben sana beğendiğim şeyi nasıll göndericem, :26:
onu söyleyeceksin canım başka türlü çok uğraşmalı oluyor. hangi sayfadan olduğunu söyle daha kolay seçtiklerinin
tarihleri ve yazılacakları da özelden söyle canım yeterli
gönderdim özeldennn
Gördüm de eksik olmuş onu da buradan söyle bari 5 dk engelini bekleyemem
gönderdimm
çıkış saatime 15 dk kaldı yaw :26:
Bende tickerini bitirdim
gördüm bebeğimdee, ben onu nereye yapıştıracağımı bilmiyorumm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?