• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Ustunu kapatmak bastirmak daha sonra tekrar ortaya cikmasi demek bazen konusup halledilmesi en guzeli.. sorunlar tekrar etmemesi acisindann :-)

benim sorunum konuşarak yada halledilecek bi sorun değil ki :ssz:

Oyy o goldeni yeriiimmm ki beeeennnn:16:
valla gel beni ye diyo resmen $IMG-20140127-WA0001[1].webp al teyzesi :DD

Eklentiler

• $IMG_20140123_191800.webp
    $IMG_20140123_191800.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 35
culim bizimkinin doğum günü pazrtesi ve ben hiç bişi yapamıyorum ..gırgır dergisini aldım ama doğum gününden sonra elimde olucak:25::25:

çok moralsizim bee...sen naaptın bulabildin mi bişiler??
senin zamanında var gerçi

culim bizimkinin doğum günü pazrtesi ve ben hiç bişi yapamıyorum ..gırgır dergisini aldım ama doğum gününden sonra elimde olucak:25::25:

çok moralsizim bee...sen naaptın bulabildin mi bişiler??
senin zamanında var gerçi

kuzu ben daha hiç bişi almadım vallaa sanırım siyah yağmurluk tarzı bir mont alcam :16::16:

kuzu ben daha hiç bişi almadım vallaa sanırım siyah yağmurluk tarzı bir mont alcam :16::16:
ya ben gününde veremicem o hediyesini kötü olmaz dimi :26:

gününde de verebilecek bi hediye edinmem lazım...
şu tabletim bi satılsaydı :((:43::43:

Gormezden gelmedim sadece bilgisayarda degilim suan ondan koyamadim kuzum koycam sora :16:

Ama ben çok merak ettim. Koymanı isteyen benim millet gördü ben göremedim :14::14:

Birazdan gorursun cnm :16: masamda babamla arkadaslati var onlar gitsin eklerm tekrar senin icin :16:

Tamam canım bekliyorum sabırsızlıkla :21: Bu arada sen esmer meleksin, ben sarışın :9::9:

Back
X