• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

sıkıntı stres üzüntü etkiler dedi pko başlangıcı falann :25: ilaçla düzene girer dedi amaa :ssz:

zatn ne yaparsa bu stres sıkıntı üzüntü yapar :25::25:
bende 1 gün sinir stres sıkıntı hoop migrenm tuttu :25::25:
keşke umursamaz olsaydk ya :ssz::ssz:

zatn ne yaparsa bu stres sıkıntı üzüntü yapar :25::25:
bende 1 gün sinir stres sıkıntı hoop migrenm tuttu :25::25:
keşke umursamaz olsaydk ya :ssz::ssz:

aynennn hatta dr bana neye bu kadar üzülüp stres yapıyosun dedi ; benim sevgilimden başka kim yaptırır :19::19:

evet keşke yaa :ssz::ssz: dün o hayat benim i izledin mi :6:

aynennn hatta dr bana neye bu kadar üzülüp stres yapıyosun dedi ; benim sevgilimden başka kim yaptırır :19::19:

evet keşke yaa :ssz::ssz: dün o hayat benim i izledin mi :6:

benimde akrabalarımm :19::19::19: şuan bile başımda ağrı var:ssz::ssz:
yok ya izleyemedm :ssz: kaçırdım :5:

benimde akrabalarımm :19::19::19: şuan bile başımda ağrı var:ssz::ssz:
yok ya izleyemedm :ssz: kaçırdım :5:

amann takma onları :15::15:

bende ilk dün akşam izledi beğendim güzel dizii ama tabiki her dizi gibi saçmalıklar varrr :32::32::9:

amann takma onları :15::15:

bende ilk dün akşam izledi beğendim güzel dizii ama tabiki her dizi gibi saçmalıklar varrr :32::32::9:

takılmayck gibi değilki :ssz::37::ssz:
yani evt orası kesin zatn :1: ben doğru düzgn o diziye bakamdm ya:ssz:
ama baya bi beğendm bende :129:

takılmayck gibi değilki :ssz::37::ssz:
yani evt orası kesin zatn :1: ben doğru düzgn o diziye bakamdm ya:ssz:
ama baya bi beğendm bende :129:

kurtuldun daha neeeee :51::51:

o efsun a sinir oldum tam bir görmemiş :52: ayyy o gestapoya da ne olmuş öyle 10 yaş yaşlanmış :30::30:

yok doktorlarda fikret vardı ya o kadın efsunun annesi çok yaşlanmış kilo almış :30::30:

hııı yani role görede öyle gözükyrdr :26:

yıpranmış yaşlı fln :30:

şimdi adam kızını öğrendimi :30:

hııı yani role görede öyle gözükyrdr :26:

yıpranmış yaşlı fln :30:

şimdi adam kızını öğrendimi :30:

gerçek kızı bahar ama efsun sanıyor , efsun köşkte yaşamaya başladı felan :51::51:

halbukiii bahar annesinin resmine ne kadar benziyor burdan anlamaları lazım ne saçmalık :52:

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçek kızı bahar ama efsun sanıyor , efsun köşkte yaşamaya başladı felan :51::51:

halbukiii bahar annesinin resmine ne kadar benziyor burdan anlamaları lazım ne saçmalık :52:

ayn bide o yaşlı adam bahar bilmiyormuydu onu ya :30: zatn belliydi böyle olacğı :ssz:

ahahahhah yaaa :60::60::60::60::60:

$1939461_495094190613056_1597873665_n.webp

Hadii tebrikk edinnn beniii :12:

:53::53: kim öldürdüüü :53:

efsunla annesi galiba çünkü bahçede mezar gibi bişey var oraya bakıyolardı felan bir de adamın yeğeni geldi yaşlı adamı sormaya bunların rengi mengi attı orda bitti zati :ssz::ssz::ssz:

bende heeeee:52::52:

Hadii tebrikk edinnn beniii :12:
Hayırlı olsunnnn :46::46:
efsunla annesi galiba çünkü bahçede mezar gibi bişey var oraya bakıyolardı felan bir de adamın yeğeni geldi yaşlı adamı sormaya bunların rengi mengi attı orda bitti zati :ssz::ssz::ssz:

bende heeeee:52::52:
bu işin içinde bi iş var dizi bu ne olacğı belli olmz bazn bizide şaşırtyrlardır bence :1:
sende ne :44::9:

Hayırlı olsunnnn :46::46:

bu işin içinde bi iş var dizi bu ne olacğı belli olmz bazn bizide şaşırtyrlardır bence :1:
sende ne :44::9:

dizi yorumcusu oldum :52::52::51:

sırf zenginlik için neler yaptılar :30::30::9:

Back
X