slm juliiiiii hayırdır kilo probleminmı var?
ben geldim kızlaaaaaaaaaaar
pasta malzemeleri aldım geldim bi yanda poşetler bi yandan köpüşüm imanım gevredi yorgunluktan ne yapacağımı bilemiyorum hatta hiç bişi yapasım yok pilates ve yoga yattı bugün yarın itibariyle devam edicem artıksiz naaptınız
evet cnm yaa simitlerim var nefret ettim kendimden 62 kg olmusum bildiğin dana oldummm offffffff napsam kii
ben de balık alcam antonyoyaaa dogum gününde
ahah manalı bi hediye olurevet cnm yaa simitlerim var nefret ettim kendimden 62 kg olmusum bildiğin dana oldummm offffffff napsam kii
ben de balık alcam antonyoyaaa dogum gününde
abartma canım yaaa boyun kaç peki?
troid baktırdınmı canım
ahah manalı bi hediye olur
170 falan ama üst bedenimde toplanmıiş bnm kg erkek arkadasım bile sen böle kg almazdın diyince ışıklar yanda beynimde
balık burcu bnm ki zaten dün akşam balık alacağını söyledi banaaa bi ara bende alayım die gecirdim kafamdan
zinde kalıyorsun enerji doluyorsun..kendini ve yaşamını seviyorsun..dinginleşip uysallaşıyorsun...bedenini dinlendiriyorsun...sıkılaşıyorsun sağlıklı oluyrsun..kendine saygın artıyor çok fazla bunlar daha aklıma gelenlerben geldim kızlaaaaaaaaaaar
pasta malzemeleri aldım geldim bi yanda poşetler bi yandan köpüşüm imanım gevredi yorgunluktan ne yapacağımı bilemiyorum hatta hiç bişi yapasım yok pilates ve yoga yattı bugün yarın itibariyle devam edicem artıksiz naaptınız [/Q
slm hoşgeldin ben zuzu:)
plates ve yoganın ne gibi faydaları oluyo biraz anlatırmısın?
balık burcu olduğunu bildiğim için manalı dedim..madem istiyor bencede sen all güzel olur ..çok ballısın bak...kendi ağzıyla alacağı şeyi söylemiş fırsat doğdu sana ..2 tane al birnin adını ntonyo diğerinin adını julia koy aahaha170 falan ama üst bedenimde toplanmıiş bnm kg erkek arkadasım bile sen böle kg almazdın diyince ışıklar yanda beynimde
balık burcu bnm ki zaten dün akşam balık alacağını söyledi banaaa bi ara bende alayım die gecirdim kafamdan
zinde kalıyorsun enerji doluyorsun..kendini ve yaşamını seviyorsun..dinginleşip uysallaşıyorsun...bedenini dinlendiriyorsun...sıkılaşıyorsun sağlıklı oluyrsun..kendine saygın artıyor çok fazla bunlar daha aklıma gelenler
bi ara yoga dikkatimi çekmişti insanı rahatlatan bişey olmalı
ala ala demekki üst tarafına alıyosun kiloyu peki troidlerine baktırdınmı canım?
balık burcu olduğunu bildiğim için manalı dedim..madem istiyor bencede sen all güzel olur ..çok ballısın bak...kendi ağzıyla alacağı şeyi söylemiş fırsat doğdu sana ..2 tane al birnin adını ntonyo diğerinin adını julia koy aahaha
yok yarın baktırcam cnm diyetisyenimden dee randevu aldım çarşamba gününe
muazzam bişi..bi ara yoga dikkatimi çekmişti insanı rahatlatan bişey olmalı
akif manaf dvdlerini alıp evde yapabilirsin istiyorsann ben öyle başladım çok faydalı
benim eşim öyle almıştı vaktiyle..tabi onlardan eser kalmadı öldüleraa evet bak hiç düşünmemiştim onu ben yaaaaaa
ben troid hastasıyım ve 6 senedir tedavi görüyorum kiloyla çok bağlantısı var kuzum troid vücudun saati gibi mutlaka baktır
benim eşim öyle almıştı vaktiyle..tabi onlardan eser kalmadı öldüler
gerçi hediye ettiği köpeğimiz var bana yeter ve daha iyi geldi ehehe
baktırcam cnm diyetisyenim özellikle troid testi istedi cnm
beni mahvetti bitirdi troid valla sıkıntısını çok çekiyorum
maymun muben bi ara maymun almayı düşünmüştüm biliomusun
maymun mu
sebep?töğbeee
cnm kıyamam yaaa sen ilaç kullanıomusun :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?