julia ve melekleri

slm juliiiiii hayırdır kilo probleminmı var?

evet cnm yaa simitlerim var nefret ettim kendimden 62 kg olmusum bildiğin dana oldummm offffffff napsam kii

ben de balık alcam antonyoyaaa dogum gününde

evet cnm yaa simitlerim var nefret ettim kendimden 62 kg olmusum bildiğin dana oldummm offffffff napsam kii

ben de balık alcam antonyoyaaa dogum gününde

abartma canım yaaa boyun kaç peki?
troid baktırdınmı canım

ala ala demekki üst tarafına alıyosun kiloyu peki troidlerine baktırdınmı canım?

balık burcu olduğunu bildiğim için manalı dedim..madem istiyor bencede sen all güzel olur ..çok ballısın bak...kendi ağzıyla alacağı şeyi söylemiş fırsat doğdu sana ..2 tane al birnin adını ntonyo diğerinin adını julia koy aahaha

aa evet bak hiç düşünmemiştim onu ben yaaaaaa

yok yarın baktırcam cnm diyetisyenimden dee randevu aldım çarşamba gününe

ben troid hastasıyım ve 6 senedir tedavi görüyorum kiloyla çok bağlantısı var kuzum troid vücudun saati gibi mutlaka baktır

ben troid hastasıyım ve 6 senedir tedavi görüyorum kiloyla çok bağlantısı var kuzum troid vücudun saati gibi mutlaka baktır

baktırcam cnm diyetisyenim özellikle troid testi istedi cnm

maymun mu
sebep? töğbeee

sebebi yok çok seviorum maymunları çok sevimliler

annem ölürümde almam eve dediii antonyonun evine alcaktım o da istemedi beraber uyurdular işte ne güzelll maymuna baktıkça beni daha çabuk alırdııı fena mı maymunla yatacagına evlenip bnmle yatardı

kıymetimi anlasın iste

cnm kıyamam yaaa sen ilaç kullanıomusun :26:

6 senedir her gün kullanıyorum her ay hastaneye gidip kan veriyorum değerlerime bakılıyo canım sonuçlara göre ilacımın dozajında değişiklikler oluyo ama hep yüksek çıkıyo hiç düzelme olmuyo sinirim bozuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…