• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Tesekkür ederim bende :23: hariflerde cümlemde bir sorun olursa kusura bakma ben aslunda Türkiyeli değılım Türkiyeden yazmıyorum :10:

Mühim değil canım.Neredesin?

erken kalktığmm içn geç saatlee kadr yatamym zatn yatsamda anam beni kaldıryr en geç 11de :27::27:
napm işte iş güç dersler sınavlar koşturp gidiyzz :ssz::ssz:
köpek aldık iş yerine alman kurt

Annem evde olunca bende mecburen erken kalkıyorum ama :1: çalıştığı için yoksa hayatta yatırmaz o saate kadar :1:

Alman kurdumu o köpekler kocaman oluyorya hep ürkütmüştür ama aslında çok sevimliler şapşal bi bakışları var :16:

stil ordamısın bişi şeyttşrcem sağaaa :27::27:

ben mi geldimm :76::76::76::76::67:
senmi geldinki acepp :9::9::9:
Mühim değil canım.Neredesin?

Annem evde olunca bende mecburen erken kalkıyorum ama :1: çalıştığı için yoksa hayatta yatırmaz o saate kadar :1:

Alman kurdumu o köpekler kocaman oluyorya hep ürkütmüştür ama aslında çok sevimliler şapşal bi bakışları var :16:

ayvru 2,5-3 aylık dha bu akşam geliyrr :16::16: ayy evet büyükleri ürkütücü oluyr özellikle sibirya kurtlarıı :18::18:

senmi geldinki acepp :9::9::9:

ayvru 2,5-3 aylık dha bu akşam geliyrr :16::16: ayy evet büyükleri ürkütücü oluyr özellikle sibirya kurtlarıı :18::18:

ayyy bdv de yine ne konularrrr :ssz::ssz::ssz:

cnm sıkılıo yaaaaa :50::50::50:

kızlarrr yaaaa yarışma için ne yapsam :23::23: kek mi pasta tarzı mııı :26::27:

sustum olmadı diye başlayan gir oku böyle insanları gördükçe hakaret etmemek elde değil hakediyolar aslında bu yaşadıklarını :31::31::50:

böle yazıları okudukça insan evlilkten de bebektende soğuyor insan

Back
X