içine koyduktan sonra en üstü böyle süsledim sonra unuttum aklıma geldi en iyis yiyim dedim ahahaAllah iyiliğini vere yiceğine pastaya koyaydın daha çok
aa çok güzel bizde bişiler paylaşabilir miyiz pekibu arada benimde bu sitede mutfagım var ama uzun zamandır paylaşımda bulunmuyorum tembelim bu aralar:)
Buradayım yawrucanım geç olmadı değilmi
kız culi pastamı gördün müAntonyoya d. Gunu hedayesi balik aliyorum
aa çok güzel bizde bişiler paylaşabilir miyiz peki
Hani nerde
ben pasta yaptım zuzu eşimin doğum günü için nasıl oldu bilmiyorum ama ..culiye göstercektim yok hatun buralarda bak sence nasıl olmuş Eki Görüntüle 1006198 Eki Görüntüle 1006199
güzelmişşş
bende mi açsam ne
Kiz bu harika olmus sen mi yaptin hemen izelime tarif istiorum
teşekkür ederimelimden gelidğince bişiler yapıyorum ama son zamanlar hiç paylaşımda bulunmuyorum ...tabiki aç zevk alıyosan neden olmasın
koysana sürekli
ben 40 yılda bir bişey yapıyorum yaaa
beni gaza getirmeniz lazımm
valla tarifsiz bu kuzu rastgele yaptım ..hazır pankek aldım sütle nescafe goldu erittim şöyle bi üzerinden geçtim azıcık azıcık..sonra pasta kreması sürdüm araya üzerine bonibon ekledim onun üzerine başka renkte bi pasta kremeası ekledim onun üzerine muz ve karamel ..pankekin diğer katını üzerine koydum aynı işlemi yaptım en üstünüde görüonuz zatiKiz bu harika olmus sen mi yaptin hemen izelime tarif istiorum
sen bişi açma bana tüyo ver hatungüzelmişşş
bende mi açsam ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?