• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Evet bende bugün aldım az önce nasıl peki sence :21::21:

Külyutmaz nico :51: bana yutturamazsın. Ben bu bahaneleri yemem :1::1: Tamam her zaman :23::23:

aahahah deli :9::9:

şu smileylar rüyama giriyorr sabah uyandığımda aklımda şu smiley vardı ::ssz:

ahahhah :60:

aahahah deli :9::9:

şu smileylar rüyama giriyorr sabah uyandığımda aklımda şu smiley vardı ::ssz:

ahahhah :60:

Ahaha manyak yahu :1::1:

Benimde sen aklıma gelince hemen şu smiley aklıma geliyor : :29::29::29::29: :9:

kafayı bozdum valla mesela mesajlarda da bu smileylar olsa diyorum :52::52:

benimde şu : :41::41:

ahahaahah :60::60::38::38::38::17:

Beni düşününce aklına gelen smiley a bak :20::20: sıkılgan mıyım la ben :53:

Herkese kucak dolusu selamlar:3::3:

valla nikocum başka kitap okucaktım önce sen diyince buna başladım bakalım dün gece başladım daha

valla nikocum başka kitap okucaktım önce sen diyince buna başladım bakalım dün gece başladım daha

Bende başlarım yakında canım. Bakalım düşüncelerimiz aynı mı olacak :28::28: :23:

Bende başlarım yakında canım. Bakalım düşüncelerimiz aynı mı olacak :28::28: :23:

bakalım kuzum umarım sarar ben sıkıldımmı zorlamıyorum kendimi hemen bırakıyorum okumayı artık bugün belli olur güzel olup olmadığı

bakalım kuzum umarım sarar ben sıkıldımmı zorlamıyorum kendimi hemen bırakıyorum okumayı artık bugün belli olur güzel olup olmadığı

Ama canım kitaplar genelde ortalara doğru sarar insanı. :31: Konu ilerledikçe, anladıkça. :21: Ben çok isteyerek aldım bitireceğim :1:

Ama canım kitaplar genelde ortalara doğru sarar insanı. :31: Konu ilerledikçe, anladıkça. :21: Ben çok isteyerek aldım bitireceğim :1:

yok canım ben baştan hemen anlarım:17: ama saracaga benziyo başı baya ilginç başladı....

Back
X