- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın zuzuu nassngünaydın damlaaaaa![]()
selammmmselam hatunlarrrrrrrrrrrrr![]()
Günaydın zuzuu nassn
selammmm![]()
bende çalışyrm tatlımm köpek aldım burda çok tatlıı alman kurt dişi adınıda maya koydukiyiyim kuzum valla ne olsun çalışıyoruz filtre kahve içiyorum sen napıyosun balım
bende çalışyrm tatlımm köpek aldım burda çok tatlıı alman kurt dişi adınıda maya koyduk![]()
vuhuuuuu demek alman kurdu ich liebe dich
ben iyi anlaşırım almanca konuşurum madem alman kurdu:)
napıonuz bağyanlaaaaağğğrrrrrrr![]()
Zuzu nasilsin cnm![]()
çok güzeldi canımcım...önce yemeek yedik sonra köpüşü dışarı çıkarttı eve geldi ellerini yıkarken bende pastayı ona doğru götürdüm meraklı olduğu için nerdesin diye bana doğru gelince bende ona doğru gittimSelam nasil gectibdun aksam cnm![]()
çok güzeldi canımcım...önce yemeek yedik sonra köpüşü dışarı çıkarttı eve geldi ellerini yıkarken bende pastayı ona doğru götürdüm meraklı olduğu için nerdesin diye bana doğru gelince bende ona doğru gittimbayıldı çok memnun kaldı ..hediyen yolda dedim yetişmedi dedim çok merakta şuanda gün içinde arayıp hediyem geldimi diye şebeklik ediyo serseri
![]()
eheh aynen sanki böyle daha iyi oldu gibi doğum gününde zaten hediye verilir ama doğum günü hediyesini alacak ne zaman alacağını bilmior ahah merak sebebimerak etsin heycanlı olur
![]()
Napim usteyim bende cnmiyiyim bitanem ne olsun çalışıyorum şu an yogunluk yok biraz takılıyorum öyle sen napıyosun bitanem![]()
Ehehe mutlu oldu yani ne guzel darisi basima daha ben hic bisi almadim pofff ne yapcam bençok güzeldi canımcım...önce yemeek yedik sonra köpüşü dışarı çıkarttı eve geldi ellerini yıkarken bende pastayı ona doğru götürdüm meraklı olduğu için nerdesin diye bana doğru gelince bende ona doğru gittimbayıldı çok memnun kaldı ..hediyen yolda dedim yetişmedi dedim çok merakta şuanda gün içinde arayıp hediyem geldimi diye şebeklik ediyo serseri
![]()
eheh aynen sanki böyle daha iyi oldu gibi doğum gününde zaten hediye verilir ama doğum günü hediyesini alacak ne zaman alacağını bilmior ahah merak sebebi![]()
ee balık alcaktın noldu:26:Napim usteyim bende cnmyagmurlu hava
Ehehe mutlu oldu yani ne guzel darisi basima daha ben hic bisi almadim pofff ne yapcam ben
Napim usteyim bende cnmyagmurlu hava
Ehehe mutlu oldu yani ne guzel darisi basima daha ben hic bisi almadim pofff ne yapcam ben