- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.595
- 448
abla o benden kurtulmuş. sevgili yapmış kendine. çok kıskandım kız aileye bile girmiş. eylülde konuşuyorduks enle bre adam ne ara sevgili yaptı? aileye soktun? kız benim bey demeye başladı sana
çok kıskandım abla fenayım yemin ederim. oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum günler, gecelerce...
abla o benden kurtulmuş. sevgili yapmış kendine. çok kıskandım kız aileye bile girmiş. eylülde konuşuyorduks enle bre adam ne ara sevgili yaptı? aileye soktun? kız benim bey demeye başladı sana
çok kıskandım abla fenayım yemin ederim. oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum günler, gecelerce...
hye yavrum benım milliyetçilik damarlarınmı kabardı :d
saçmalam piyo yaaaa bırak giden gitmiştir.
Artık sen önüne bakıcaksın
bakarsın bu sene yazın kısmetin açılır kısss senıde eveririz
ahahaah aynenn
son dakikalarımm çıkayım artık ben çok çalıştım bugünn
burdaki bir kaç kişi bana kilo almışsın dediii
bir kazak giydim bugün beni olduğumdan kilolu gösterdi
pişman gibisinnn ayrıldığına piyon...
ama bitmişş kuzumm yaa..
sende hayatına bak..
geçmişe nakıp dağıtma kendini..
yada kıskancaktın neden ayrıldınn..
tabi bunu bana sölemesi kolay yaşamadan bilinmezz
inşallah yoksa ben kafayı yicem
yok be canım senın neren kilolu allah aşkına
giyim kuşam insanı bazen olduğundan farklı
göstrebilir misal bugun bir kot giysim sanki
safinazım
BAŞKA BİR KOTUM VAR ONLADA DANA GİBİ OLUYORUM
çok haklısın abla akılsızız bazen biz ama herkes kendi mutluluğunun peşinde işte. kızı mutlu ediyorsa kız napsın unutamadımı desin ne desin yani.. içim acıyor aslında şu an içim kan ağlıyor en çokta beni yoran bu hiçbişey yokmuş gibi davramak hayata devam ediyrmuş gibi yapmak. ayrılınca bile bu kadar üzülmemeiştim yemin ederimayy erkeğin sevgili bulması öyle kolay ki biz akılsız kadınlar oldukça ortalıkta değil mi piyonist? nesine ağlıyorsun anam babam.hemen unutuyorsun ne mal oldugunu.şimdi yalnızsın ondan ama ağlamak iyidir acı çekmeden bir şey olmuyor şu yalan dünyada
ama doğruyu söyleyim mi aynı psikolojiye bende girerdim hem de aylarca ağlardım.
canım aslında hiç pişman olmadım ayrıldığım için. son zamanlarım gerçekten çok mutsuz çok huzursuzdum. arıyordu yine huzursuz oluyordum. ama sevgilisinin olamsını kaldıramadım çok kıskandım içim acıdı ezildi başka bişey işte anlatılmz. zaten biliyorsun biz ikimizde birbirimizi seviyorduk ama anlaşamama sebeplerimiz çok farklıydı şimdi sevdiğim başka yarda, başka kollarda başka dudaklarda içim dağlanıyor...
ama aldım gerçekten deee işe girdikten sonra (1,5 yılı geçti gireli ) 4-5 kilo aldım veremiyorum da göbeğim çıktııı baya hemdeee
[sıze=3]
boşver bizde er giden erini geç giden yerini bulur derler acele etme :)[/sıze]
çok haklısın abla akılsızız bazen biz ama herkes kendi mutluluğunun peşinde işte. kızı mutlu ediyorsa kız napsın unutamadımı desin ne desin yani.. içim acıyor aslında şu an içim kan ağlıyor en çokta beni yoran bu hiçbişey yokmuş gibi davramak hayata devam ediyrmuş gibi yapmak. ayrılınca bile bu kadar üzülmemeiştim yemin ederim
52 felandır olsa olsa
gözüme gözükme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?