julia ve melekleri

Len o kadar ban yedik mahpıs damlarında yattık bir don bir fanila göndermediniz.:63: :63::22::22:

Selam kizlarr :3: 2 gündür ugrayamiyorum cünküü bi is buldum bende yakinda full time calisacagimm :52:

nevrestemmmm katılan herkese başarılar dilerim:29:
Len o kadar ban yedik mahpıs damlarında yattık bir don bir fanila göndermediniz.:63: :63::22::22:

ben sarma yolladım sana vermediler miii leynnnn :47::47:

Selam kizlarr :3: 2 gündür ugrayamiyorum cünküü bi is buldum bende yakinda full time calisacagimm :52:

ayyycnm hayırlı olsun senin için :16:

nevrestemmmm katılan herkese başarılar dilerim:29:

ben sarma yolladım sana vermediler miii leynnnn :47::47:

ayyycnm hayırlı olsun senin için :16:
sagol cnm insallah hayirli olur

Selam canım hayırdır ne işi :26:

Ne sarması nerede ben görmedim :52::52: kim yidi benim sarmalarımı :19::19::19:

Cnm cerrahin yaninda resepsyonda calisicam :) botoks falan yapiyor doktorumuzzz

Onunla yolladıysan yemiştir tabi çok pis boğaz ohooo :19::19: kızım nicoyla ne yoluyorsun :27::27: andıkya düşer şimdi :27::27:

bnm mapıs fobim var napim giremiorum oraya :19::19:

aaaa ne güzelmişşş keyifli bir iş hem deee randevuları falan alcan yaniiibir neviiii asistan gibiii :16::16:

Haddi beee vaoovv iyi yere girmişsin artık ufaktan yaşlanırken yakınlarda böyle bi dohtor iyi olurdu zate :52::27:kendimede pay biçtim ya ne diyeyeim :60: :60:

aaaa ne güzelmişşş keyifli bir iş hem deee randevuları falan alcan yaniiibir neviiii asistan gibiii :16::16:

Eveeettt :9::9: mesela bugün 50 yasinda kadin geldi dudaklarinin etrafindaki kirisıklari gidermek istiyormus botoxla :1:

Haddi beee vaoovv iyi yere girmişsin artık ufaktan yaşlanırken yakınlarda böyle bi dohtor iyi olurdu zate :52::27:kendimede pay biçtim ya ne diyeyeim :60: :60:
:60::60::60::60: gel tabi zamani geldimi :9::9: bende evdekilere dedim ilk yapicagim sey alnimdaki kirisiklari laserle gidermek olucak diye :60: babam eve almam seni öyle dedi hahahahaha

Yoksa sen hiç mahpısa düşmedin mi :60: :60: tabii bdv den fersah fersah kaçarsan sicil temiz kalır :27::27: orası öyle bi yerki hiç alakası yokken kendini polemikten buluyorsun :60: örnek ben gibi nasıl oldu hala anlamadım :60:

Neyse bana dolma borçlusun :56::56::56:

selam bebişlerim :16::16::16:

Selam bekretdaşım :52::52::52:

Back
X