julia ve melekleri

yok yok eskiden daha güzel sohbetler olurduuu :ssz::ssz::2:

Kuzu hepimiz calisiyoruz napalim kk yi bekleyemeyiz ki :60: isler hislanmaya basladi artik yazin hele hepten yogun oluyor

Bu arada kg ler.gitmeye basladi bende tartiya cikmadim ama pantolonlarimdan hissediyorum

Kalori saymak cok iyi geldi bana gitsin kilolar yaz geliyor gelsin bikiniler :60:

Kuzu hepimiz calisiyoruz napalim kk yi bekleyemeyiz ki :60: isler hislanmaya basladi artik yazin hele hepten yogun oluyor

Bu arada kg ler.gitmeye basladi bende tartiya cikmadim ama pantolonlarimdan hissediyorum

Kalori saymak cok iyi geldi bana gitsin kilolar yaz geliyor gelsin bikiniler :60:

Mesela beb dizi izliyorum :27:

Bende cok yogunum kuzu valla pert oldum daha saat 1 olmadi :60:

Dizici başı :60:

Olsun olsun nerede hareket orada bereket :52:

Kışın herkes eve kapanıyor haliyle sohbet muhabbet oluyor.Ama yaz gelince ohooo tutki senin olsun.Mesela ben yazın 3 ay buralarda olmuyorum :27:

Olsun olsun nerede hareket orada bereket :52:

Kışın herkes eve kapanıyor haliyle sohbet muhabbet oluyor.Ama yaz gelince ohooo tutki senin olsun.Mesela ben yazın 3 ay buralarda olmuyorum :27:

Yaxin dagiliyoruz zaten ben yazin eve girmiyorum her aksam bir yere gidioz antonyo ile :60: pazarlari zaten sabah cikiom gece geliyorum kop kop anlayacagin :60:

Yaxin dagiliyoruz zaten ben yazin eve girmiyorum her aksam bir yere gidioz antonyo ile :60: pazarlari zaten sabah cikiom gece geliyorum kop kop anlayacagin :60:

Yaz gelse artık yaa içimiz kurudu ama bahar geldi artık daha ılıman güzel havlar var soğutmazsa tekrar.Mart bu sağı solu belli olmaz :9:

Kızçelerrr ne yapıyorsunuzzz bakemmm :32::32:

Hoş geldin canım sohbet buyur sende katıl

Yaz gelse artık yaa içimiz kurudu ama bahar geldi artık daha ılıman güzel havlar var soğutmazsa tekrar.Mart bu sağı solu belli olmaz :9:

Geldimm geldimmmm :4::4:
Yemek yedimmm geldimmm çok yedimm yaw :37:

Öğlen yemeğimi afiyet olsun ben daha kahvaltı yapmadım :27: bi çay bari koyayım kendime

Hadi yaa :53:
Ben kahvaltıda ettim,
öğlen yemeğide yedimm :56:
Çalışınca böyle..
Ama haftasonu kahvaltımı ettikten sonra
aklıma yemek gelmez mesela.
ama iş yerindeyken öyle olmuyor nedense :1:

antonyoda martta doğdu ondan mı sağı ssolu belli olmuo :60:

Geldimm geldimmmm :4::4:
Yemek yedimmm geldimmm çok yedimm yaw :37:

h.g cnm ne yedin kız ben rejimdeyim sağlıklı besleniorum :1::1:

Hadi yaa :53:
Ben kahvaltıda ettim,
öğlen yemeğide yedimm :56:
Çalışınca böyle..
Ama haftasonu kahvaltımı ettikten sonra
aklıma yemek gelmez mesela.
ama iş yerindeyken öyle olmuyor nedense :1:

Çalışırken insan yemek konusunda daha düzenli oluyor.Bu iyi
Ama evdeyken ne bileyim ne zaman ne yiyeceksin iştahıda olmuyor insanın :9: kalabalık lazım yemek için :1:

Hoş geldin eylülcan

antonyoda martta doğdu ondan mı sağı ssolu belli olmuo :60:

h.g cnm ne yedin kız ben rejimdeyim sağlıklı besleniorum :1::1:
Hoşbulduk ciğerimmm :54:

Sabah tost yedim simit yedim..
öğlende köfte patatez çorba içtim...
bol roka salata yedimm..
yedim de yedimm yaniiii :27:

Back
X