julia ve melekleri

tanıt kendını bakalım :9::9::16:

inşallah pko başlangıcı varmış işte üzüntü sıkıntı yapmıycaksın falan dedı amaaa :30::30::10:

stres bitermi ya sıkıntı üzüntü :50::50:

mayada güzel isimmiş ama :16: ta burdan içim gitti ya çok seviorum ben böle şekerleri :9:
kpss hazırlanıyorum canım ilk dönem pert oldum resmen bu dönem dondrdum bide çalışıyorum kpss daha çok çalışıyım diye çıkmıştım hatta 2 ay sonra gei geldim bu pazartesi başladım olmadı duramadım çalışmadan evdeki işler daha zormuş :27::9::9:

:16::16: ayn ya bakışlarını görmen lazımmm çok şekerrr :16::16:
evdeki iş bitermi ya gözüne batar resmen :9::9::9::1::1:

ilaç kullanıyorum da hala olmadım bişey ifade etmedi yani anlamadım ki :30:
aaa çok tuhaf baş harfi ne ismi yada yazmak değilse yazsana bildiğim bişimi bakıyım :31:
stres bitermi ya sıkıntı üzüntü :50::50:

:16::16: ayn ya bakışlarını görmen lazımmm çok şekerrr :16::16:
evdeki iş bitermi ya gözüne batar resmen :9::9::9::1::1:

valla sorma isyeaaannn dedim resmenn canım yaa neyseki şimdi işteyim akşamlarıda kpss çalışıyorum :31:

aaa çok tuhaf baş harfi ne ismi yada yazmak değilse yazsana bildiğim bişimi bakıyım :31:

valla sorma isyeaaannn dedim resmenn canım yaa neyseki şimdi işteyim akşamlarıda kpss çalışıyorum :31:

ilacın adı mı : T ,sende mı onu kullanıyorsun :44: bir de bana çok yan etki yaptı :5:

Son düzenleyen: Moderatör:

valla bende işte isyan ediyom bazn :30::30:
aöl fazla çalışamym yorulyrm ya :30::15:

ilacın adı mı : T ,sende mı onu kullanıyorsun :44: bir de bana çok yan etki yaptı :5:

anladım cnmm okudum ismini :9: ben onu kullanmıyorum ama duydum bunuda çoğu yan etki yapıyo bende de yaptı kullandıklarım benimkiler bildiğin hormon ilaçları zaten arada doğum kontrol de kullandım gerçi :31: inşallah olursun cnm en kısa zamanda olamamak fena sıkıntı cidden

valla bende işte isyan ediyom bazn :30::30:
aöl fazla çalışamym yorulyrm ya :30::15:

aslında şu net pc olmasa daha çok çalışılırda zaman kaybı hep :27:

anladım cnmm okudum ismini :9: ben onu kullanmıyorum ama duydum bunuda çoğu yan etki yapıyo bende de yaptı kullandıklarım benimkiler bildiğin hormon ilaçları zaten arada doğum kontrol de kullandım gerçi :31: inşallah olursun cnm en kısa zamanda olamamak fena sıkıntı cidden

zatn benm zamanımı alan pc ama çalışmama yardımcı olanda pc :27::27::27:

bana yan etki kalp sıkışması nefes darlıgı ateş basması falan yaptı :30::30: doğum kontrol mu bu :18:

evet çok sıkıntı şişlikte cabası :ssz::ssz:

Back
X