julia ve melekleri

benimdee hala uyanmadım ya:ssz::ssz: nasıl geçti hafta sonun :31:

iş başı uykum var çalışıyorumm :ssz::ssz::29: sen napyn hafta sonun nasl geçti:21:

profil resmin olmamiş :ssz::ssz:

bende aynı şekil :8: güzel geçti canım pek bi yere gitmedim gerçi seninn :7::7:

profil resmin olmamiş :ssz::ssz:

bende aynı şekil :8: güzel geçti canım pek bi yere gitmedim gerçi seninn :7::7:

profilmi profilimde klausumm var :16:
sen avatarıma diyn sanırım :26::27:
dün nişan vardı avm gittim kendime yeni ciciler aldım:1::9:

yaaa neden muhatap oluyorsun kı onlarlaaaaaaaaa :53:::20::20:

bence de öyle :29::29:
:29:canım öyle olmazki benim umurumda değil gayette güzl gösteryrm naparlarsa yapsınlar ters bişey olmadıkca böyle :ssz:
ben dedim zatn ima,laf çakmaca olursa bidha görüşmeyecğimi biliyrlar çünkü benmde sınırlarım var :40:
istemedim diye bundn sonrakiler kötü olack diye bişi yok her hayırda bi şer her şerde bi hayır vardır :34::1:

:29:canım öyle olmazki benim umurumda değil gayette güzl gösteryrm naparlarsa yapsınlar ters bişey olmadıkca böyle :ssz:
ben dedim zatn ima,laf çakmaca olursa bidha görüşmeyecğimi biliyrlar çünkü benmde sınırlarım var :40:
istemedim diye bundn sonrakiler kötü olack diye bişi yok her hayırda bi şer her şerde bi hayır vardır :34::1:

bilmem ben olsam bu kadar samimiyeti gereksz bulurdum :10::10:

evet doğru , öyle tabi daha kaç yaşındasın ki sonuçta hayırlısı herşeyinn :12::12:

bilmem ben olsam bu kadar samimiyeti gereksz bulurdum :10::10:

evet doğru , öyle tabi daha kaç yaşındasın ki sonuçta hayırlısı herşeyinn :12::12:

akışa bırakıyorum canım nasıl hak ediyorlarsa öyle davranacağm herkes için :12::12:
çünkü ben kırmamak için uğraştıkca onlar beni ezip geçiyorlar :19: bundan sonra böyle :21:

akışa bırakıyorum canım nasıl hak ediyorlarsa öyle davranacağm herkes için :12::12:
çünkü ben kırmamak için uğraştıkca onlar beni ezip geçiyorlar :19: bundan sonra böyle :21:

evet canım öyle tabi :10::10: bırak ne yapyolarsa yapsınlarrr :51::51:

sabah çok kötü bir rüyayla uyandım :5::5:

:51::51:
ne gördün canım hayır olsun:5:

hep bu BDV yüüzünden :19::19::19:

rüyamda sevdicek gelmiş okuduğu şehirden bende onların evine gidiyorum , bakıyorum telefonunda ordayken bir kızla mesajlaşmış sadece konuşmuş şok oluyorum tabi o da pişman oluyor falan ablası da beni ikna etmeye çalışıyor üzülüyo falan,

derken birden orda kaldığımı görüyorum yatıyoruz böyle gece olmuş :9: bu gelmiş yanıma yatmaya çalışıyor gönlümü alma çabaları falan ben istemiyorum gıt burdan falan dıyorum öyle :30::30::26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:
hep bu BDV yüüzünden :19::19::19:

rüyamda sevdicek gelmiş okuduğu şehirden bende onların evine gidiyorum , bakıyorum telefonunda ordayken bir kızla mesajlaşmış sadece konuşmuş şok oluyorum tabi o da pişman oluyor falan ablası da beni ikna etmeye çalışıyor üzülüyo falan,

derken birden orda kaldığımı görüyorum yatıyoruz böyle gece olmuş :9: bu gelmiş yanıma yatmaya çalışıyor gönlümü alma çabaları falan ben istemiyorum gıt burdan falan dıyorum öyle :30::30::26::26:

baya kötü rüyaymış rüya tabirlerine baktınmı :30:
bdv okuyunca bnm moral -eksilere iniyor ya:30::30:

Back
X