offf onu hiç sorma alkolde de aynı şey geçerli kıldığım namazlar kabul olmuyo desene poffff bende bir senedir beş vakit kılıyorum ama bu aralar savsakladım biraz kendimi toparlamam lazım
liliSelamm kızlarrr
Nico bana yeni avatar yapsana balım..
Gönderdim oraya resmi
nasıl geçti nasıl hazırlandın bana anlatırmısın canım hangi kaynak-kitaplardan yararlandın acil yardıma ihtiyacım var
Selamm kızlarrr
Nico bana yeni avatar yapsana balım..
Gönderdim oraya resmi
devam et canım tek kurtuluşumuz namaz elimizden geldikce(mecbur) 5 vakit namaz kılmalıyız
fal falan boş işler keşke geleceği bilsek ama ozamanda geleceğin anlamı olmaz demi
SabırsızlandımmAçıkçası hiç çalışmadım. Şansımı denemek için girmiştim. Ama kolay bir sınav değil onu söyleyeyim. Kelime bilgim iyidir. Onun çok faydasını gördüm.
Edebiyat sınavındaki boşluk doldurma gibi koca koca paragrafı çözmen anlaman gerekiyor. Zor bir sınav :18: Çalışmama rağmen 314 almıştım. Biraz zorlasam tercümanlık tutardı
Gördüm kuzum onları hazırladım bende şimdi yüklüyorum birazdan bak
İyi valla mapusta yattım çıktımmmders çalışıyorum Lilİ snden nabrr
Açıkçası hiç çalışmadım. Şansımı denemek için girmiştim. Ama kolay bir sınav değil onu söyleyeyim. Kelime bilgim iyidir. Onun çok faydasını gördüm.
Edebiyat sınavındaki boşluk doldurma gibi koca koca paragrafı çözmen anlaman gerekiyor. Zor bir sınav :18: Çalışmama rağmen 314 almıştım. Biraz zorlasam tercümanlık tutardı
Gördüm kuzum onları hazırladım bende şimdi yüklüyorum birazdan bak
ingilizce öğretmenlik yada turizm rehberlik yada çevirmenlik düşünüyorum ama kararsızım:26::44::26:
açık liseyi full geçmem gerek ygs sınavını geçmem gerek lys 5i geçmem gerek paff anlatırken yoruldum
neden girdinSabırsızlandımmİyi valla mapusta yattım çıktımmm
turizm rehberliği seçtinmii:44:öğretmenlikde düşünüyorummHepsini bende düşündüm zamanında ama turizm rehberliği tuttu.İngilizce tercümanlık tam puana yakın ister dil-1den o da zor :18:
neden girdinturizm rehberliği seçtinmii:44:öğretmenlikde düşünüyorumm internetim yavaşladı yaa
neden girdinturizm rehberliği seçtinmii:44:öğretmenlikde düşünüyorumm internetim yavaşladı yaa
Siyasettt
:44::44:
deneyelim bakalımÖğretmenlikte yüksek canım :44::44: Evet canım tercihlerimde vardı o geldi
hassas konularrr
deneyelim bakalım
senin tercihin ne ne istiyorsun
hassas konularrr
deneyelim bakalım
Asla affettmem söylerimmm lafımııhassas konularrr
deneyelim bakalım
anladın sne onu
Canım ben tercihlerimi çoktan yaptım kazandım okuyorum zaten
turizm rehberliği nasıl peki canım :44:
Asla affettmem söylerimmm lafımıı
benim ilgimi çekti ama pek fazla bilmiyorum bu meslek hakkındaGerçekten bu mesleği isteyenler için güzel ama fazla isteyerek seçmediysen ilgini çekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?