julia ve melekleri

offf onu hiç sorma alkolde de aynı şey geçerli kıldığım namazlar kabul olmuyo desene poffff bende bir senedir beş vakit kılıyorum ama bu aralar savsakladım biraz kendimi toparlamam lazım

devam et canım tek kurtuluşumuz namaz elimizden geldikce(mecbur) 5 vakit namaz kılmalıyız
fal falan boş işler keşke geleceği bilsek ama ozamanda geleceğin anlamı olmaz demi

nasıl geçti nasıl hazırlandın bana anlatırmısın canım hangi kaynak-kitaplardan yararlandın acil yardıma ihtiyacım var

Açıkçası hiç çalışmadım. Şansımı denemek için girmiştim. Ama kolay bir sınav değil onu söyleyeyim. Kelime bilgim iyidir. Onun çok faydasını gördüm.
Edebiyat sınavındaki boşluk doldurma gibi koca koca paragrafı çözmen anlaman gerekiyor. Zor bir sınav :18: Çalışmama rağmen 314 almıştım. Biraz zorlasam tercümanlık tutardı

Selamm kızlarrr
Nico bana yeni avatar yapsana balım..
Gönderdim oraya resmi

Gördüm kuzum onları hazırladım bende şimdi yüklüyorum birazdan bak

Son düzenleyen: Moderatör:
devam et canım tek kurtuluşumuz namaz elimizden geldikce(mecbur) 5 vakit namaz kılmalıyız
fal falan boş işler keşke geleceği bilsek ama ozamanda geleceğin anlamı olmaz demi

aynen canım bu aralar savsakladım kafam yerinde olmadığı için en kısa zamanda yine...

Sabırsızlandımm
ders çalışıyorum Lilİ snden nabrr
İyi valla mapusta yattım çıktımmm

ingilizce öğretmenlik yada turizm rehberlik yada çevirmenlik düşünüyorum ama kararsızım:26::44::26:
açık liseyi full geçmem gerek ygs sınavını geçmem gerek lys 5i geçmem gerek paff anlatırken yoruldum

Hepsini bende düşündüm zamanında ama turizm rehberliği tuttu.

İngilizce tercümanlık tam puana yakın ister dil-1den o da zor :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…