sende benim gibi kitapkurdumusunnn yoksaaaynen bak daha bir sürü kitap önerebilirim
sende benim gibi kitapkurdumusunnn yoksaa
bende iyiyymn canımmİyiyim canim sen nasilsin
Noluyor yahuuu
İyiyim tatlimm sen nasilsin?
napim işte iş güçşu elimdeki işi bi bitirsemde derslereime başlasm çalışmaya
snde nevr nyok nabr kuzumm
ben sabahtan bitirdim işleri soğuk kahve varya dün başladım bugün onu bitirdimşimdide yemek söyledim onu bekliyorum yemekten sonra ders çalışcam
iyidir ne olsun kuzum takılmaca işte
Selammm nicoooSelammm panterrr
hemde nasıl annem koyacakyer bulamıyo kitapları bazanın altı dolap hep dolu ve her gittiğimde de d&r bir sürü alıyorum
yoo annem bana derki seni kocaya verirsem kitaplarınıda çeyiz niyetine vercemm
bazamın altının dolu benimde özel kitaplık istiyorum ama bana gidici gözüyle bakıyorlar galiba almadılar daha:123::123:
soğuk kahve kitabı nasıl birileri diyor çok güzel bazıları sıkıcı aynı falan:26:
ben sabahtan bitirdim işleri soğuk kahve varya dün başladım bugün onu bitirdimşimdide yemek söyledim onu bekliyorum yemekten sonra ders çalışcam
Aynı şekilde bende öyle
Naber damlam
sabah uykumuda öneririm
soğuk kahve kitabı nasıl birileri diyor çok güzel bazıları sıkıcı aynı falan:26:
iyilik tatlımm senden naberr
iyilik tatlımm senden naberr
yemin ediyorum aynı benim annemde öyle diyo çeyizine vericem bunları diyo valla bende kitaplık sitiyorum ama sığmaz
onuda okudum zuzummmmm
ben çok beğendim yaa sıkıcı diyenlere yuhh diyorumm :26:1,5 günde bitti nerdeyse kitap sıkıcı gelse bi çırpıda okuyamazdım
aslında bi odayı kendine ait kütüphane yapacaksın ohh ne güzel olurduu
onuda okudum zuzummmmm
ben çok beğendim yaa sıkıcı diyenlere yuhh diyorumm :26:1,5 günde bitti nerdeyse kitap sıkıcı gelse bi çırpıda okuyamazdım
yooo ben hiç sıkılmadım soğuk kahvede ,sabah uykumda güzeldi ben beğendim valla sen şu an varmı elindeokuycağın
senden önce ben varmış onu merak ediyorum yazarnı hatırlayamıorum şuan :44: yabancıydı galiba
ahh aynı ben kitaplarımı ödünç vermeyi sevmem heleki enn sevdiklerimivarya süper olurdu ...eli açık biriyimdir ama konu kitap olunca kimseye okuması için veremiyorum titizim yaa çok antikayım ...kitap ikinci elde sevmiyorum sıfır gıcır gıcır olucak kokusunu içime çekicem
ahh aynı ben kitaplarımı ödünç vermeyi sevmem heleki enn sevdiklerimi2 .eli bende istemem gidecem sıfırını alacağımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?