julia ve melekleri

ne gibi talihsizlikler
tadi cok guzl oldu ama goruntude eksikler oldu ustunu susledgim sey yetmedi pasta tabanindan yptim bi tarafi cöktu , pasta kremasi kalip gibi oldu krem santi koymak zorunda kaldimm ne şanssizliktir anlamdim ki :85:
ne nazarım değcek la sana git git aklında kalacağına...

eyloşumm tam senin topiğine kaçıyordum buradaymışsın
Hep oyle oluyor zatenn

tadi cok guzl oldu ama goruntude eksikler oldu ustunu susledgim sey yetmedi pasta tabanindan yptim bi tarafi cöktu , pasta kremasi kalip gibi oldu krem santi koymak zorunda kaldimm ne şanssizliktir anlamdim ki :85:

Hep oyle oluyor zatenn

pasta çöktü deseneya bırak yarışmayı getir ben yiyem yaaa

Bekarsin yani, bekar Ev Makinesi

Evettt oyle oldu :90::90:

ay kıyamam ne iş yapıyonkş evim makinem

Hep oyle oluyor zatenn

sabah körü daha kargalar mokunu yemeden sana günaydın yazdım laa daha ne istiyorsun

Nasilsin Tatlim, özlestik vallah gel sarilcam

Kuzum size Bekreti yanlis aktarmislar, senin Bekretin tadi Antonyonla cikar Stille degil

sarıl dilom sarıl şapur şupurda öp beniii dünürüm benim

boşver be kuzum ne sinir oluyosun yaaa işte diyorum ya yarışma olunca aksilik oluyo bunu demeye çalışmıştım gündüz

İlk defa oldu boyle gozun kaldi tabi

Bska yaparim belki pes etti dedirtmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…