julia ve melekleri

Bekreti Julia bozdu artik Bakaret oldu canim :60:

Gut :1:
Ne güzel, Alman firmasi ne? Yani sirket almanyaylami is yapiyor burdan bi sirket orda yermi acmis?
Amannnn ne sordum sanki satin alicam :60:

teker teker gel:1:call center şirket almanyayla iş yapıyo biz almanyaya çalışıyoruz bütün çalışanlarımız almanca satış yapıyo almanyaya ..
sen almanyadamı yaşıyosun?

kaç yaşındasın peki :17:

İyiyim canım mesaiyi bitirdim eve gidiyomm :52: napion pek görünmüyon buralarda :26:

Bu saatte be mesaisi böyle :O
Pek giremiyorum kaça bölüneyim ayol bi yandan ders çalış biyandan işini yap bi yandan ev daha sayayım mı :60:

dil atmak ne be koptuuuummmmmm:60::60:
ne biliyim sevgii kebeleği modundayım:27::27: gel senide öpem:54: yok bu yetmez birde bağrıma basam:29::29:

Dil atmak dil atmak işte uygulamalı göstereyim sna istersen :27::27::27:

Sevgi meleğimi ben seni daha cazgır bekliyordum :60: hayal kırıklığına uğradım :27::27: bas bakalım bağrına :52::52:

Culyamı bozdu onun bozduğunda bişey olmaz hala bekrettir o ; ne anlar o bozmaktan :27::27:

Bozamadi zaten, sensiz tadi cikmiyormus :60:

teker teker gel:1:call center şirket almanyayla iş yapıyo biz almanyaya çalışıyoruz bütün çalışanlarımız almanca satış yapıyo almanyaya ..
sen almanyadamı yaşıyosun?

Hmmm anladim :17:
Almancan iyi ozaman ...
Evet canim, burda dogdum burda büyüdüm, yasayip gidiyom :9:

hatunlar zuzu kaçar yatıcam herkese iyi geceler öptüm sizi kocaman :34::34::34::34::34::34:

Dil atmak dil atmak işte uygulamalı göstereyim sna istersen :27::27::27:

Sevgi meleğimi ben seni daha cazgır bekliyordum :60: hayal kırıklığına uğradım :27::27: bas bakalım bağrına :52::52:

kızım avatarınında imzanında kaşı gözü ayrı oynuyor.. karşılıklı iç geçirip duruyorlar.. ne diyim şimdi sana stii fantezi kuşuyummu diyim:52:

Back
X